Műanyag mézesüveg

Mézes üveg , méztároló, mézkiszerelés, Varga Műlép Méhészbolt. Virág Faipari és Kereskedelmi Kft. Mézesüveg tető fém 380-as üvegre méh.


Nemesnádudvar, Ipari út 1. Műanyag vagy fém tetővel.

Gyönyörű színek, egyedi grafika. Propolisz tinktúrás flakon. Mackó műanyag flakon 250g. Fő gyártási területünk a kertészeti és méhészeti termékek és annak kiegészítői. Mindemellett foglalkozunk háztartási termékek, művirágok, építőipari termékek gyártásával is.


MŰANYAG LAPKÁK, KUPAKOK. MÉZPUMPA Kompatibilis a flakonokkal. A méz minden szerelmesének ez a praktikus mézes üveg ideális megoldás.

A fedő a mézet jól elzárja és egyúttal gyorsan elérhető. Az üveg tömör átlátszó műanyagból készült és mézcsurgatóval együtt kínáljuk, amely ugyanabból az anyagból van. A mézcsurgatóra könnyen feltekeri a mézet az üvegből és egyszerűen a . Méhészeti termékeink személyesen Győrben, de webáruházunk bárhonnan elérhető.


Készleten lévő termékeinket belföldön napos határidővel szállítjuk. A mézes üveg címkék alapanyaga papír vagy műanyag , ragasztója pedig jól bírja a nedves-párás környezetet is. Formáját tekintve a standard négyszögletestől és normál ragasztójú címkétől az alakos és speciálisan üvegről lemosható etikettig mindenre van megoldásunk, ez azonban már csak nagyobb volumenű rendelés. Hozzáadás a kívánságlistához A termék összehasonlítása. Olcsó Orionműanyagmézesüvegmézcsurgatóval Tálak árak, akciók.


Home Orion műanyag mézes üveg mézcsurgatóval vélemények. OMME-s mézes üveg Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Az alábbiakban megtudhatja, hogy pontosan mit és hogyan kell feltüntetni a mézes üveg címkéjén, hogy a hatályos jogszabályoknak megfeleljen! Alapvetően a kistermelő nem köteles az élelmiszert csomagoltan eladni, ahogyan a piacokon is találkozhatunk a termékekkel.


Ilyenkor jól láthatóan fel kell . TO-63-es négykörmös lapkával. Az OMME mézes üveg eredetvédett üveg, csak OMME tagok vásárolhatják!

TO-82-es hatkörmös lapkával. Keretek tisztítására és szeg kihúzására alkalmas. Saválló, rozsdamentes anyagból készült. Kialakításának köszönhetően megkönnyíti a keretekkel való munkát. Eladó 10db literes fehér színű, fém csatos műanyag hordó jó állapotban.


Eladó Omme 7ml mézes üveg , igény esetén lapkát is tudok adni. Müanyag flakonok kategóriában lévő termékek - Méhészetieszközök, mézkiszerelő anyagok és védőruhák széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat. Az üvegeken kívül mindent megtalál nálunk, ami a csomagoláshoz szükséges: befőttesüveg-tetőket, kupakokat és kapszulákat. Különböző borosüvegek (rajnai, burgundi, bordói), pálinkásüveg, szeszespalack, olajos-, ecetesüveg, üdítős-, szörpösüveg, befőttesüveg, mézesüveg , lekvárosüveg többféle méretű, típusú várja .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány