Toner felvásárlás budapest

Legmagasabb árakon, árgaranciával! Használt toner felvásárlás kényelmesen, azonnali készpénzért cserébe! Kiürült, használt tonereket vásárolunk! Az alábbi tonerek felvásárlási áraira Árgaranciát adunk. Ha bármely honlapon magasabb felvásárlási árat talál.


Csak a gyári, eredeti kiürült tonereket vesszünk vissza. A toner nem lehet töltött, se utángyártott (kínai). A kiadott árlista nem kötelez minket korlátlan ávételre. Csak a litában szereplő termékeket vesszük vissza! A nem nálunk vásárolt, használt tonereket és csomagolóanyagokat lerakni nem lehet!


A kiürült eredeti, egyszer használt, sérülésmentes tintapatronokat, lézertonereket készpénzért megvásároljuk (az alábbi táblázat árai szerint). A listában nem szereplő Canon tonereket , a típusnak megfelelő HP kazetta árán vesszük át, de leadás előtt egyeztetést igényel. Cégünk irodatechnikai kellékanyagok, tonerek, tintapatronok nagykereskedelmével foglalkozik. Település (Kerület): Budapest XI. Patron és Toner Webáruház.


PearlType patronok és tonerek forgalmazása. HP Canon Epson Lexmark Xerox Samsung Oki Brother kompatibilis patronok, tonerkazetták, lézerkazetták közvetlenül a gyártótól. Nyomtató, toner és patron webáruház.


Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Frissülő akciók nyomtató webáruházunkban, akciós tonerekkel, patronokkal. A tonereket a telephelyünkön vesszük át, bevizsgálás után fizetjük! NV - non virgin = töltött, felújított, utángyártott (kínai) toner. Ft szerepel az a típusú toner ingyen leadható telephelyünkön!


Amilyen típus nem szerepel a listán, azt nem vesszük át, és nem is adható le nálunk! Az árváltozás jogát fenntartjuk! A lejártak is érdekelnek Egyes típusoknál az utángyártott is szóba jöhet. Békéscsaba, Budapest , Debrecen, Dunaújváros, Eger, Ér Esztergom, . Szeretne utángyártott tintapatronokat vásárolni online?


Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak a tintapatronok, tonerek és fax fóliák, filmek. Vásároljon olcsón minőségi tintapatronokat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány