Velux tetőerkély ár

Velux GDL Cabrio tetőerkély. Tetőerkély tokkülmérete: x 2cm. Leírás: Fa tetőerkély , háromrétegű üvegezéssel, könnyen tisztuló bevonattal.


Beépítéséhez burkolókeret szükséges! VELUX GDL Cabrio, a luxus hangulatú tetőerkély - akciókkal és SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁSSAL! Az innovatív erkély levegőt, fényt és nagyszerű kilátást biztosít.


Kedvezmény a gyári árból: Webáruházunk árai már eleve jelentős kedvezményt tartalmaznak. Előreutalásos fizetés esetén további kedvezményt biztosítunk. Térjen be hozzánk és válasszon tetőtéri ablakaink széles választékából!


Tetőtéri ablakok minden méretben és típusban! Minőségi VELUX termékek! Felhasználási terület 35º-53º hajlásszögű tetőbe építhető be.


Elsősorban nappaliba és hálószobába ajánljuk. Kizárólag térdfal nélküli tetőterekben építhető be! Kivitel Többféle hőszigetelő üvegezéssel, valamint vörösréz és cink borítással is kapható.


A feltüntetett ár nem tartalmazza a burkolókeretet, beépítő készletet, . A környezettel való közvetlen kapcsolatot erősíti az akadálytalanul beáramló fény , a„padlótól a mennyezetig” terjedő kilátás és utolérhetetlen hangulatot kölcsönöza tető térnek a speciális műszaki megoldású és megjelenésű tetőerkély. Extraenergiatakarékos, háromrétegű üveggel szállítjuk. GGL INTEGRA típusú elektromosan működtetett VELUX billenő fa tetőtéri ablak. GDL CABRIO típusú VELUX tetőerkély.


Változat ár módosító: Fogyasztói ár. GGU típusú VELUX billenő poliuretán tetőtéri ablak. Anyag: Egyedülálló, karbantartást nem.


A választék azonban nem minden, a VELUX tetőtéri ablakok mindegyike esetén elmondható, hogy a formához kimagasló minőség párosul. A luxus érzetét kelti az akadálytalanul beáramló fény, a „padlótól a mennyezetig” terjedő kilátás és utolérhetetlen hangulatot kölcsönöz a tetőtérnek a világon egyedülálló műszaki megoldású és megjelenésű tetőerkély. A VELUX a kreativitás szellemében hozott létre egy komplex termékcsaládot, mely magába foglalja a tetőtéri ablakokat, az árnyékolókat, a redőnyöket, a burkolókereteket és az egyéb kiegészítőket is.


A VELUX kiemelten kezeli az épületekben élők és azokat használók komfortérzetét és egészségét, tapasztalataival és . Kétszárnyú ablak, a felső ablakszárny felnyíló módban fokozatmentesen 45°-ig nyitható, míg alsó ablakszárnya függőleges állásba kitolható. Az alsó ablakszárny részét képező kétoldali védőkorlát az ablakszárnnyal együtt .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány