Ólomöntés

Amit itt most fogtok olvasni, az nem feltétlenül válik örömére a horgászboltoknak és egyes gyártóknak, akik horgász ólmok forgalmazásával és előállításával foglalkoznak. Azért azt még hozzátenném, hogy nem mi vagyunk az elsők és nem is az utolsók, akik rászánják az időt, és saját magunknak állítjuk elő . Főleg a nyakát, a száját, a szemét és a mellkasát. Ezután még befröcskölték a fejét és bekenték a homlokát is. A kiöntött ólmot a beteg párnája alá helyezték, és abban a pizsamában kellett aludnia, amit a fazék alá helyeztek az ólomöntés során.


Amennyiben rendelkezünk régi, nem használt ólmokkal, amit már úgysem használnánk, érdemes átgondolni az újraöntését. Az ólomöntést háromszor kellett . A jelenlegi ólomárakhoz képest fillérekért (kb. db jobb minőségű ólom áráért!) tudunk beszerezni német gyártmányú és minőségű öntőformákat. Kis kézügyességgel, otthoni . Az új esztendő első perceiben, de mindenképpen a napkelte előtt öntött ólom elárulja, mit tartogat az új esztendő.


Van, ahol csupán hideg vízbe löttyentik a megolvadt fémet, de sok helyen különböző techni. Sokan szeretnék tudni, mit hoz a jövő, de legalább is az elkövetkezendő év. Mindezt elárulja a tealevél, a kávézacc vagy az ólom.


Mindegyik jóslási fomra működik, de azért nem kell túlságosan komolyan venni, hisz ez csak játék! Amikor már folyékony, hirtelen mozdulattal egy régi kulcs . A témában további forrásokat talál az Arcanum Digitális Tudománytárban. RDEKEL A TÖBBI TALÁLAT .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése