Infra feketesugárzó

INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓ - az infrapanelek új generációja! Erős fűtőteljesítmény fényhatás nélkül! Környezetbarát, energiahatékony és energiagazdaságos! GIROSOLE állványos infra hősugárzó háromirányú külön állítható sugárzóval.


LUCCIOLA infra hősugárzó napernyő alá . A sötéten sugárzók elektromos infrafűtő berendezések, azaz fűtésük közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követően azonnal érezhető. Nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek. Infra sötétsugárzókkal CSAK PERC, és kellemes meleg van a leghidegebb helyen is!


Az infra fekete sugárzó kültéren alkalmazva képesek akár extrém időjárási körülmények közt is megfelelő komfortot teremteni, vendéglátóegységek fűtésére. A Schwank sötétsugárzók kiemelkedő jellemzői az innovatív részletek és a legmagasabb minőségi elvárások a „Made in Germany“– Német gyártmány mottó alapján. Az égő hosszan elnyúló vékony lángot hoz létre az acélcső belsejében.


Ez a láng az acélcsövet 580°C hőmérsékletig melegíti fel. A gáz égésterméket a sötétsugárzó végére szerelt égéstermék elvezető juttatja a szabadba. Az acélcső felett elhelyezkedő reflektorok irányítják az infravörös sugárzást a tar- tózkodási területre. Sötétsugárzó berendezések - infrafűtés másképp. Az elektromos infrafűtő berendezések között megkülönböztetünk infrasugárzó, sötétsugárzó és infrapanel készülékeket.


A kül- és beltéri használatra egyaránt használható sötétsugárzó berendezések nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek. Az elektromos fűtés egyik legnépszerűbb eszköze a kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmazható infrafűtés. Az infrafűtés számos olyan területen megoldás lehet, ahol a hagyományos fűtőeszközök egyáltalán nem, vagy csak részben felelnének meg.


A fűteni kívánt terület vagy helyiség függvényében, két megoldás . Elsősorban nagy létesítmények, ipari csarnokok, sportcsarnokok, hangárok kifűtésére használják ezeket a berendezéseket. Cikkünkben a sötétsugárzók . Hasonlítsa össze az árakat! Far- infrared radiant heater is produced by unique design and manufacturing technique.


Szerelőcsarnokokba, raktárakba, fényezőműhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba, asztalosműhelyekbe, sportlétesítményekbe, öltözőkbe,vendéglátó egységek, teraszfűtés Műszaki . Ipari megoldás, közcélú kivitel. A sötétsugárzók általában a gyengén szigetelt, közepes vagy nagy méretű és. A BVF SPECTRA infra sötétsugárzó látható fény nélkül üzemel, alkalmazása nehezen fűthető és nagy belmagasságú terek folyamatos temperálásra, fűtésére ajánlott. Szabályozható, vízálló sötét infra hősugárzó, fény kibocsátása nélkül kültéri és beltéri fűtésre.


Az infrasugárzó panel speciális alumínium ötvözetből készült, melynek felületét különleges bevonat fedi. A sugárzó panel belsejében találhatóak a fűtő elemek, melyek .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése