Gyümölcssaláta reggelire

Kategória: gyümölcssaláta. Joghurtos zabpelyhes gyümölcssaláta reggelire Receptek a Mindmegette. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Téli gyümölcssaláta recept képpel.


A téli gyümölcssaláta elkészítési ideje: perc.

Karácsonykor, amikor már mindenkinek töltött káposzta, halászlé és bejgli túladagolása kezd lenni, akkor igazán jól jön egy könnyű, friss, hideg gyümölcssaláta. Most mindenki arra gondol, nyilván, hogy ez lesz a recept? Gyümölcssaláta reggelire.


Mi lehet jobb egy mézes gyümölcssaláta-reggelinél? Ugyanez, ha az a bizonyos személy hozza nekünk az ágyba! A romantikus reggel lehet Valentin-napon, de bármely más napon is nagy sikert fog aratni!


Egy nagy tál előre elkészített gyümölcssaláta finom reggeli , tízórai, uzsonna is lehet az egész családnak.

Friss gyümölcssalátát lehetőleg éhgyomorra fogyasszunk – reggelire , uzsonnára – vagy maximum fél órával főétkezés előtt. Feltétlenül mellőzzük desszertként, mert a gyümölcs emésztése gyorsabb, . Készítsünk ízletes gyümölcssalátát reggelire , hogy felpörgessük anyagcserénket. Keverjünk bogyós gyümölcsöket barackkal, görögdinnyével, citrusfélékkel - nemcsak anyagcsere-felpörgető, de valóságos vitaminbomba is. Tartsuk kordában vele vércukorszintünket és óvjuk meg magunkat az édességek . Millió variációja létezik az éppen aktuális gyümölcsszezontól függően és nem mellesleg bűntudatmentes nassolás kora reggel. Hintsd meg egy kis joghurttal vagy kefirrel és a napi gyümi adagját már meg is kapta . Ilyenkor nyáron minden gyümölcsöt összedobálok, amit itthon találok.


Most sárgadinnye, őszibarack és sárgabarack egyvelegem lett, amit leöntöttem egy kis citrommal. Lassan vége a télnek, de sajnos még mindig csak a déligyümölcsökből csemegézhetünk, pedig a szervezetünk egyre inkább ácsingózik a friss zöldségek, tavaszi, nyári gyümölcsök után. Igaz a téli gyümölcsökből is nagyon finom gyümölcssalátát készíthetünk, amit én általában reggelire eszem, . Hozzávalók: 50g banán, 30g alma, 30g narancs, 10g dió, 1ml joghurt, 50g korpás keksz. Már reggel pörgesd fel az anyagcseréd és az emésztése hogy a szervezeted ne raktározzon feleslegesen. Ha nincs ötlete mit ennél, ami egészséges és finom, tippet adunk!


A reggeli a nap legfontosabb étkezése, és több okból sem tesz jót a tested működésének, ha elblicceled. Itt jön egy gyümölcssaláta recept, amitől úgy felfrissültök maj mint egy fejesugrástól a Balatonba.

Még néhány napig tart a hőségriadó, addig ragadjátok meg az alkalmat és a szokásos napi pacal és rántott hús menüt cseréljétek le ilyen ínycsiklandó gyümölcssalátákra! Rájöttem, hogy az ember reggelijének összetétele határozottan összefüggésben van az átaludt órák számával. Reggeli : őszi gyümölcssaláta olívaolajjal.


SÜTIK BIRODALMA: Oreos-csokoládés mousse torta.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány