Tondach tuning fol k ár

Tondach Tunung Fol - K tetőfólia. Raktáron Szállítási idő: 1-hét. A cserepek megtekinthetőek bemutató kertünkben! Ft (az ár tartalmazza az ÁFA-t). Belső oldali párafékező fóliaként és alátétfóliaként is használható.


Közvetlenül a hőszigetelésre fektethető páraáteresztő alátétfólia. Anyag: páraáteresztő PP fólia. Alkalmazható: minden tetőcseréphez. Az árjegyzékben található árak ÁFÁ-t nem tartalmazó (nettó) árak , Ft-ban értendőek és visszavonásig érvényesek. Az alátétfólia szerepe, hogy a vízzáró kiselemes tetőfedést.


Részletek az üzletünkben. Időt szeretne megtakarítani, gyalult anyagból szeretné a. Gerinc kerámia kiegészító´ k. Hódfarkú szegmensvágású x cm. Kellemes böngészést kívánunk!


ALÁTÉTHÉJAZATOK ÉS KIEGÉSZÍTŐ ELEMEI. DaCh tUnInG fol - K páraáteresztő alátétfólia kemény aljzatra 2-szeres öntapadó csíkkal,. Minimális tetőhajlásszög: 25°.


Kiszolgálási egység (köteg): db. Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! TONdaCH TuNING fol rácserősített alátétfólia, 1g, szélesség: m, hosszúság: m, tekercs x = mTONdaCH TuNING fol -n közvetlenül a hőszigetelésre . Ez a membrán elszállítja a nedvességet. A FOL Mono Double egy ún.


Ft helyett kedvezmény. Mi is az engób vagy másnéven földfesték ? Az engób egy agyagásványt. Amennyiben a vevő saját fuvareszközén szállította el a terméket, a teljes töréskár a vevőt terheli.


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a házhozszállítás és a telken belüli . TONDACH TUNING alátétfóliák. Wolmanit QB Liquid - l. OSB-HÁNCSLEMEZ AKCIÓS ÁRON , MÉRETE .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány