Zúzottkő székesfehérvár

Gyakran használják, tómedrek, patakmedrek, csobogók, tűzgyútó helyek környékének dekorálására. Készülhet különböző mészkőfajtákból, továbbá például andezitből és egyéb természtes köből . Tétel megnevezés, Nettó ár, Bruttó ár, Kiszerelés. FEHÉR MÉSZKŐŐRLEMÉNY ( kg-os zsákos kiszerelésben).


Folyami sóderek: 0- 0- 0- 8-1 0-1 0-2 Kulé kavics, Feketeföl Homok(Bodméri) Tőzeg. Az egyre inkább divatossá vált gabion kerítések töltésére is alkalmazható. A fehér zúzott kő törtfehér, sárgás fehér színű mészkő. A Colas Északkő rekordmennyiséget, millió tonna zúzottkövet értékesít.


A Colas aláírja a nemzetközi cégcsoport történetének addigi legnagyobb projektjét, az Mautópálya építését. Az ALTERRA Építőipari Kft. Tárnok- Székesfehérvár vasútvonal zúzottkő szállítás. Vissza a többi referenciához.


Sóder ár, termőföld árak, kavics árlista, murva ár, homok árlista, komposzt ár, bazalt árak, andezit, zúzott kő árlista, szállítás ár, m köbméter. A termékek megadott ára és elérhetősége az „ Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben . A bánya mérete és felszereltsége lehetővé teszi nagy mennyiségű anyag rövid időn belül való kitermelését. Ez, valamint a bánya könnyű megközelíthetősége (Mautópálya közelsége) tette a bányát a kivitelezők fontos partnerévé.


Tatabánya bányaüzem elérhetőségei: Postacím: . Székesfehérvár - Többen hitelt vettek fel az építkezéshez, ám az út még nincs kész, nem kapnak építési, használatbavételi engedélyt a Harmatosvölgyben. Most sikerült megoldást találni. Dolomit murva 6-15mm fehér.


A páratlan oldalon új járda épült cm-es zúzott kő alappal és aszfalttal. A páros oldalon eredetileg csak felújítás lett volna, de olyan rossz minőségű volt a régi járda, hogy azt is elbontották és ott is új járdát készített a kivitelező. Az építkezést három ütemben végezték, elsőként a Berényi és Ond utca, majd . Székesfehérvár , Mártírok út 38.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player. Zúzottkő rostálás, osztályozás, érdesítés. Rostálás, törés, érdesítés. Betontörmelék törés, osztályozás. A nyugati oldalon (szsz.jobb oldal) az aszfalt burkolat szélén süllyesztett szegély épül, onnan a kerítésig marad a meglévő zúzottkő , aszfalt vagy térkő burkolat, időnként zöldsáv.


Továbbá vállaljuk: daruzás, betonpumpálás, készbeton gyártás, fuvarozás 1-t- ig. Az árak az áfát nem tartalmazzák. Földmunkát vállalunk kotró-, rakodógéppel.


Egyéb forgalmazott márkáink. Danubiusbeton Dunántúl Kft. Az egyes kitéti osztályok ára a betonárakban összeadódnak. Nehéz Kő Szállítmányozó Kft.


Belföldi kapcsolattartó: Harangozó Ágnes Tel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése