Polikarbonát bevilágító

Polikarbonát trapézlemez bevilágító elemek Tés Ttrapézlemezekhez. A műanyag trapézlemez fényáteresztő képességének köszönhetően minden világossá válik. Akraplast bevilágító rendszerek magyarországi forgalmazója. Fő tevékenységünk építőanyagok ( szendvicspanel, tetőbevilágító kupola és donga, hő- és füstelvezető kupola és donga, polikarbonát tető- és oldalfali bevilágító rendszerek) forgalmazása, . MAKROLON plexi lemezek, üreges, tömör polikarbonátok könnyűszerkezetes tetőkhöz, oldalfalakhoz budaörsi és szekszárdi szigetelőanyag kereskedésünkben. Homogén megjelenésű bevilágító sáv.


Nincs szükség vertikális hátsó támaszelemekre, az üregkamrás polikarbonát panelok nútféderesen kapcsolódnak egymásba. A panelok használata homogén, sík külső megjelenésű bevilágító sávot eredményez. Cégünk, a CTW Hungária Kft. Magyarországon az elsők között kezdtük el forgalmazni a szendvicspanel építőelemeket, tetőbevilágító és hő-és füstelvezető kupolákat, dongákat és a polikarbonát anyagú bevilágító rendszereket, bevilágító tető- és falpaneleket.


Beszállító partnereink a piac legjelentősebb . Tekintse meg termékeinket! A többrétegű, cellás polikarbonát panelek kifejezetten alkalmasak szendvicspanelekkel való összeépítésre, sorolásra. Az Akralux Panel polikarbonát tetőpanel a kifejezetten nagy vastagságával tűnik ki, ezzel optimális hőszigetelést biztosít a tetőn, szendvicspanelek közé, bevilágító panelként beépítve. ESSMANN classic PC-st felülvilágító kupola energetikai szempontból rendkívül hatékony nyílászáró termék új építésnél, felújításnál valamint ipari, kereskedelmi és üzletházaknál végzett felülvilágító cseréhez, ill. Csúcskategóriás extrudált UV védett bordás (üregkamrás) polikarbonát lemezek.


Anyaguk törhetetlen, fényáteresztésük magas, időjárásállók, könnyen megmunkálhatók és beépíthetők. Az IQ Relax és a Climate . Pjelű 5x5mm-es butil tömítés. Távtartó profil rögzítőeleme.


Leírás: Használható önálló fedésként, vagy akár acéllemezt kiegészítve bevilágító sávként. A legtöbb mm-es profilmagasságú acéllemezzel összeépíthető. Csekély súlyának köszönhetően nem igényel robosztus alátámasztást. Javasolt keresztirányú alátámasztások: 6- 8mm-ként.


Rögzítések az alátámasztásokon: . Az ONDUCLAIR PC, polikarbonát bevilágító rendszer tetőfedéshez, burkoláshoz! Az akril és polikarbonát anyag ütésálló, sokkal ellenállóbb, mint más népszerű szintetikus anyagok. Kétrétegű üvegezésű ablak robusztus akril vagy polikarbonát kupolával.


A műszaki adatok, mint például megengedett tetőhajlásszög, bevilágító felület, hőátbocsátási tényező találhatók meg itt. Panelek típusa: - 25mm vastag üreges polikarbonát lapok különféle átlátszósággal és különböző átfogó hőátadási .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány