Fürdődézsa árak

Lehet,tél vagy nyár egy igazi élménnyel lehet gazdagabb. A dézsafürdőzés egy kellemes időtöltés, és még egészséges is. Ebben a méretben 6-személy kényelmesen élvezheti a fürdőzés pillanatait, és ezt az . A dézsa ára tartalmaz minden tartozékot, semmi sem kerül pluszba felszámolásra! Só parajdi só 25kg Himalája só 25kg Telephelyi ár ! A megrendelő elvárásai szerint kialakított formájú és felszereltségű fürdődézsa , beépített, vagy külső fűtési lehetőséggel, igény szerint hidromasszázs rendszerrel, fényterápiával, levegőmasszázzsal. Az ajánlatban szereplő termék lucfenyőből készült, átmérője . Ha rajong az exkluzív megoldásokért, akkor a dézsafürdőt Önnek találták ki.


A minőségi fa alapanyagnak köszönhetően a dézsafürdő önmagában megtestesíti a klasszikus korok eleganciáját és a modern ember wellness igényeit. Az általunk kínált dézsafürdő kültérre telepíthető, ám a . Standard dézsa árak , erdei fenyőből: 1. Wellness fürdődézsa : nyáron hűsítő pancsolás, télen kellemes forró fürdő! Dézsa (személyes) 429. Fürdődézsa , ára , mérete. A fatüzelésű dézsafürdő fenntartási költsége minimális és a az év bármely időszakában használható.


A fűthető fürdődézsa télen-nyáron remek felüdülést és kikapcsolódást jelent, időjárástól függetlenül akár esőben, hóban is! Egyszerre 6-személy is élvezheti a szabadtéri fürdőzést. Alapmodell 2m átmérővel. Igény esetén egyedi méretben is. Akár 6-személy is élvezheti a szabadtéri fürdőzést.


Hordó szauna (képek): Mérettõl függõen e-mailben vagy telefonon konkrét ajánlatot adunk. Nagyon jó ár -érték arány! Fűthető kültéri fürdődézsa , fürdő dézsa kályha, fürdődézsa akácfából, merülő dézsa , wellness, fa medence.


A melegvizes fürdődézsa több évszádos múltra tekint vissza, Kelet- Ázsiából - Japánból került Európába. A fa dézsában fürdés számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt, kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek szervezésére, baráti társaságok szórakozására, de családoknak - akár mindennapi . Egyedi kívánságokat is teljesítünk értelmes határokon belül! Valóban saválló kályhával és rozsdamentes . Kerek és ovális formában! Külső-belső felületkezelés igény szerinti színben. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


Helyszükséglet minimum 3×3m szilárd burkolatú felület! Merülő dézsa , fürdő dézsa. Forrófürdő, fa jakuzzi padokkal, . Mivel Bogács kitűnő gyógyvizéről híres, a fürdődézsa használatát nem építettük be a szállás árába, az egy szabadon választható szolgáltatás. Az első napra a dézsa használat ára 6. Cada lemn, cada incalzita, cada exterioara, cada din lemn jakuzi, jakuzi din lemn.


Az árak az ÁFA-t tartalmazzák! Kiszállítás : Lajosmizse km-es körzetében díjtalan , km-en túl is csak üzemanyag térítést számolunk fel !

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése