Oldódó bojli receptek házilag

Bojli receptek – termékek: bojli készítés során szükséges bojli alapanyag, bojli étvágyfokozó, bojli összetevő, további szükséges kiegészítők: dippek, locsolók, etetőanyag, pelletek és magok. Most megosztok veletek egy nagyon fogós oldódó bojli receptet, amit otthon házilag is könnyedén el tudtok készíteni. Figyelem, csak a következő receptre nem szabad hagyatkozni, nem laboratóriumi körülmények között gyúrtam, és az eredeti recept sincs előttem, kizárólag az emlékeimre.


Kis netes keresgélés után találtam egy elfogadható oldódó bojli receptet, amiről úgy tűnt, hogy a meglévő összetevőimmel meg tudom csinálni. Az „ oldódó bojlik “ sokban hasonlítanak a főzött társaikhoz. Ha egymás mellé rakunk két receptet, akkor talán az egyik legnagyobb különbség így első ránézésre, hogy nem használunk tojást az oldódó receptekben. A többi eltérés akár apróságnak is tűnhet, de azért vannak olyan dolgok . Tipp:Extra oldódó bojli.


De akkor felmerül a kérdés, hogy a gondosan összeállított recept alapján elkészített süllyedő bojli mellé felfűzött lebegőnek a tulajdonságai mellékesek? Az oldodó bojlim órája. Oldódó szirup Kukorica Tej 1liter 1. Carp Friend Baits - Minőségi bojlik , mixek, aromák, és egyéb adalékok. Fanatic bojli mix (crazy fish) 800g. A bojlik saját, otthoni elkészítése jelentett biztosabb sikert az esetlegesen gyengén, vagy egyáltalán nem működő gyári bojlik mellett.


Az interneten rengeteg recept volt található, melyek, . Minél tovább szára annál tovább bírja a vízben. Horgászatkor fél órán belül három pontyot akasztottam ezekkel az oldódó csalikkal, úgyhogy . Nagyon szeretném kipróbálni az olyan bojli (golyócskát) amit házilag készítettem. Abban cikkben olvastam,hogy amit mi érzünk azt a halak szinte biztosan nem fogják mivel csak a vízben oldódó anyagokat érzik mi pedig a légneműeket.


Az egyszerű házi pellet receptje - Amikor még hideg van és pihennek a halak, bőven van időd otthon pepecselni és pelletet készíteni. Az utóbbi időkben rendre megjelentek a különböző etetőanyagokból gyártott oldódó bojlik receptjei, illetve gyártási folyamataik, de a laikusban joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért éppen oldódó bojlit csinál mindenki belőlük? A főzött kivitelhez ezek a termékek már nem is alkalmasak? Ne legyen túlbonyolítva az elkészítendő recept. Az első recept végeredménye kemény lett, és csak nagyon nehezen lehetett görgetni.


Ki is főztem a golyókat, de sajnos még mindig volt repedés. A második anyag túl puha lett, és az olaj ellenére még mindig ragadt. Száradás során ez a bojli is repedt, de sokkal kevésbé, mint az eredeti recept.


A történetet talán ott kezdeném, hogy eddig mindig gyári termékeket vásároltunk, már ami magát a bojlit illeti. Mindig megbíztunk a gyártó által elkészített termékben, és ezekkel a golyókkal voltunk eredményesek. Azonban az embert, a tavaszt várva a nagy unalomban, olykor megszállja az ihlet, és bojli.


Norbert és Sándor barátom társaságában elkészítettünk közel kg bojlit, a következő. A bojli készítés nem egyszerű feladat, sok éves tapasztalat szükséges egy jó recept felállításához, de nem kell megijedni tőle! Bojli receptek Házilag Keresgéltem nektek pár bojli receptet néhányat már én is kipróbáltam több kevesebb sikerrel.


Akkor elkezdeném saját receptemmel ami eddig a leghatékonyabb volt KB 1-1. Arra figyeljetek hogy a száraz összetevőket a mixhez keverjétek a folyékonyat a tojáshoz ! Ha oldódó bojlit készitetek akkor a kukorica tejhez adjátok a folyékony összetevőket ! A tésztát minden esetben pihentessétek ! A bolji tésztát formázás után (mm ) percig szoktam főzni !

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése