Autó tető sátor

Ha már úgyis autóval megy valaki nyaralni, miért ne vinné magával a szállást is? Mondjuk a kocsi tetején. Az autó tetején sátrazásnak rengeteg előnye van, alulról nem ázik be, nem zavaró az egyenetlen, sziklás terep, illetve a földön szaladgáló rovarok sem szállják meg a sátorbelsőt. Két perc alatt felállítható, és a könnyű súlyának köszönhetően egy mozdulattal az autó tetejére rakható, vagy az autó mellé, mint egy normális sátrat. A tető terhelés minimális helyigénye kicsi, használaton kívül elfér a garázs sarkában.


Mérsékelt árának köszönhetően az OASIS tetősátor az ideális társ a kirándulásokra. A MINI Countryman tetősátra ezzel ideális társ, ha csak úgy az autóba pattannál, és nekivágnál az ismeretlennek. A sátorban megbízhatsz, az olasz specialista Autohome késztette, és már fél évszázada gyártanak autóra szerelhető sátrakat, amiket profi expedíciók is igénybe vesznek.


Az olasz Autohome specialista termékét a Mini megjelenéséhez igazítják, ami pár logót és fekete vagy fehér színt jelent – utóbbival a tetőhöz és a külső tükrökhöz igazodik a sátor. Csukott állapotában egy tetődobozhoz hasonlít a szerkezet, ami állítólag alig növeli a légellenállást és a szélzajt. Iglu dupla tető sátor Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


A házaspár egyébként nem ezzel az autóval jár napi szinten, kímélik. De elmesélték, hogy amíg gyermekeik kicsik voltak, ezzel jártak kirándulni. De az igazi kaland a három gyereké volt: a tetőn lévő sátor volt . Az AirTop tetősátor különleges kiadását az Autohome a MINI dizájncsapatával karöltve készítette el, az új MINI Countryman tetejének és külső visszapillantó- házainak fehér vagy fekete kontraszt-fényezésével párhuzamosan fehér, illetve fekete színben. Az Autohome immár több mint fél évszázada tervez . Egészen pontosan az autó tetejére szerelt plusz tetőre szerelt sátor , mert azt azért senki nem kockáztatja meg, hogy beszakadjon alatta (pláne alattuk) az autó teteje. Nos, ennek hamarosan talán megszülethet az új, autóipari változata, amely valahogy így hangzik: „az autóm a sátram”.


E mottó jegyében társulhatott az Autohome és a Mini egy olyan különleges sátorrendszer kifejlesztése érdekében, amelyet a Countryman tetejére szerelhetnek fel. TÍPUS, FÉRŐHELY, MÉRET, ELADÁSI ÁR. Columbus, Small, nyitva: 130x200x1zárva: 130x200x30 . A Mini új szabadidőautójához már volt szerencsénk, a stílusos SUV mindent hoz, amit egy Minitől elvárunk, már ami a vezethetőséget és a dinamikát illeti, mellette viszont egészen élhető méretű belteret és csomagteret ad. Lenok - Kína lágy autó tetőtéri sátor gyártók és beszállítók.


Versenyképes a minőségi termékek és a kiváló szolgáltatás. A sátor roppant egyszerűen felszerelhető a Mini tetőcsomagtartójára. Zárt állapotban a tetősátor szinte alig . Vonás-ból tető felső sátor : Alkalmas 4WDs, szedánok, utes, kisteherautók és kombikat. Kemping mindig elérhető, bárhol is. Jobb megtekintéséhez és a jobb szellőzés.


Tartós sátor épít-hoz ellenáll extrém feltételek. Könnyen-hoz felállít, vagy hajtogatott. Tető felső sátor jellemzői: Repülni, a melléklet: tartós poliészter Oxford . Sok ember nem foglalkozik többet a levegőnyomással mint, hogy felfújja a kereket arra az értékre, amit az ajtó mellett talál. Ez megfelelő utcai használatra, de más a helyzet, ha az autó legurul az aszfaltról. A gyártók (az autó és a gumigyártók) meghatározzák a nyomásra vontakozó ajánlásaikat, amelyek a jármű súlyától és . A fedélzeti felszereltség része a Mini Navigation Portable XL navigációs rendszer , amely még a legtávolabbi helyekre is eljuttatja az autót.


Ha az időjárás kellemetlenre fordul,. Amikor nincs rá szükség, a sátor néhány egyszerű mozdulattal visszahajtható a tetőre szerelt dobozba. Easy access to company and executive contact information for the prospects on this list.


Other activity and region match your search criteria. Every month we have millions of visitors on Kompass, looking for companies like yours. Register your company on Kompass and build your FREE company . Peugeot Rifter 4XConcept - sátor a tetőn.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése