Generálkivitelező nyíregyháza

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Alkalmazd a legjobb építési szolgáltató. NYIREP NYIRVIDEKI EPITOIPARI KIVITELEZO ES SZOLGALTATO KFT. Fő szolgáltatási körünk : épületek, családi házak, társasházak, irodák, ipari és mezőgazdasági épületek kulcsrakész és szerkezetkész generálkivitelezése, építész tervezés.


Valamint generál és kulcsrakész házépítés, kivitelezés, lakásátalakítás, lakásfelújítás, építész , gépész . BAU-KELET Építőipari, Tervező és Kivitelező Kft. Alaptól a tetőig megtervezzük házát. Válagossan elkészült ingatlanjaink közül. A megyeszékhelyen belül elsősorban társasházak építésével és értékesítésével foglalkozik a cég. Ha építeni vagy vásárolni szeretne családi házat akkor a legjobb helyen jár!


Tevékenységi körünkbe elsősorban nyíregyházi és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ingatlanok teljes körű generálkivitelezései, illetve felújítási feladatai tartoznak. Kínál Építőipari generálkivitelezés : Nagy tapasztalattal rendelkező építőipari generálkivitelező cég vállalja családi házak komplett generálkivitelezé. A munka és az építési költségek átláthatatlanná váltak, tulajdonképpen az építész és a kivitelező irányítja helyettünk az egész munkát. Kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy már azt is ők mondják meg, milyen csempét vegyünk a fürdőszobába. A saját beruházásként épített társasházi lakások értékesítése mellettközbeszerzési eljárásokon, középületek generálkivitelezését is végezzük.


Beruházó: saját beruházás. Friss Építőipari generálkivitelező állások. Nyíregyháza , Ifjúság utca 2. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.


Hatvan Mazda Autószerviz Konyha és étterem tetőszerkezet, Vecsés Algida jégkrémgyár üzembővítés Holcim Zrt. Interspar tetőszerkezet ráépítés Lézer Trió Kft. Mercarius flottakezelő műhelybővítése Jász-Plasztik Autócentrum Kft. A nálunk hirdető Mesterekkel csak jól járhatsz!


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Többszörös ellenőrzés a pontos kivitelezés alapja. Az olyan projekteknél, ahol nem csak a kivitelező ellenőrzi saját magát, de a műszaki átvétel is részletesebben, és alaposabban történik, mint egy átlagos beruházásnál, mindig hatalmas örömet jelent, az a visszaigazolás, hogy elsőre rendben átveszik a . Ezen a lapon olvashatja a friss és a korábban megjelent híreinket. Cégünk vállalja acélszerkezetek komplett statikai tervek elkészítését EUROCODE szerint méretezve, és gyártmánytervek készítését 2D - 3D tervezőprogramokban igény szerint. Legyen szó akár komplett épületek, vagy részegységek tervezéséről, burkolatok konszignációjáról, vagy részegységek . Az ILTEX MODE Ruhaipari Kft.


Igaziallasok - Tegnap - Küldés e- mailben. Generálkivitelező : METO Építő Zrt. Böngésszen a legfrissebb állásajánlatok és munkák között Kivitelező, General kivitelező (Építőipar, ingatlan) kategóriában, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében , a Profession.


Kivitelező , General kivitelező állás, munka Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A ház szobával és 5m²-es telekkel rendelkezik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése