Leier mde áthidaló ár

Keresztmetszet szélessége. Gyártási hossz (méretlépcső cm). Előfeszített, elemmagas nyílásáthidaló kerámia köpennyel, válaszfalakhoz. Magyarországon belül bárhova! Leier MDE 1előfeszített nyílásáthidaló kerámia.


A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől! A Leier Leiertherm falazóelemekkel azonos magassági mérete révén egyszerűen és gyorsan építhető be a teherhordó falszerkezetekbe. Raklapfajta: Díj LEIERTHERM raklap b. Beépítés után azonnal terhelhető, és nem igényel építés közbeni alátámasztást.


LEIER áthidalók - A falazóelemekhez a gyártó kiegészítő tartószerkezeti elemeket kínál. Ezek segítségével a munkafolyamat lényeges megszakítása nélkül is ki lehet. Az árak változásának jogát fenntartjuk. Ha Ön nagyobb tételben vásárol téglát, akkor kedvezményes raklapos árat biztosítunk. A Leier elemmagas kerámiaköpenyes nyílásáthidalója előfeszített , elemmagas nyílásáthidaló.


Leírás: Nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas, kerámia burkolatú elem. Alkalmazási előnyök: - könnyen mozgatható, emelhető - jól vakolható égetett kerámia felületet biztosít - jól illeszkedik a ház méretrendjébe. Méretek: 5x28xlcm.


Porotherm Elemmagas áthidaló 1cm. Az MDE jelű elemmagas, előfeszített áthidalónk a kerámia falazati rendszerünk részét képező kerámia köpenyelemes előregyártott áthidalónk. MDE előfeszített, kerámiaköpenyes elemmagas áthidaló válaszfalakhoz. Kialakítása, méretrendje illeszkedik a Leier normál, valamint a csiszolt kerámia falazóelemekhez. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron van, Ajánlatkérés.


Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Szűrés: Rendezési elv: Kiválaszt, Termék neve, Ár.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése