Mester nívó kft

Sokoldalúságát jellemzi. Magyarország legnagyobb iroda és irodaház portálja, több mint 3irodaházzal és millió mirodával, plusz naponta frissülő irodapiaci hírekkel. Kiadó iroda, iroda kiadó. MESTER - NÍVÓ Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság. There are no stories available.


A cég rövidített elnevezése. Mester - Nívó kft , Debrecen. Miközben az évek során a társaság többmilliárdos éves forgalmú céggé nőtte ki magát, beruházói célterülete tovább bővült, az általa épített otthonok száma pedig mintegy hétszázra . A nyilvános cégadatok szerint közvetlenül a HLA felszámolása előtt részesedéssel bírt benne a szintén a Bankár-csoporthoz köthető Agárd Holding Befektetési Kft. Magyar Fejlesztési Bankhoz kapcsolódó Beszállítói Befektető Zrt.


Mint mondja, eddig azt tapasztalta: a középkorosztály, amely már igénybe vette korábban, kiesik e támogatásból, míg a lakásra váró fiatalok nagy része nem tud több gyermeket vállalni, így . Pályázat- MESTER - NIVÓ Kft. A pályázat eredményesen lezárult. Utóbbi, azóta felszámolt, egykor debreceni telephellyel is rendelkező cég építette az óbudai . Azt írják: „A most kipattant botrányban egy III. A debreceni vásárcsarnok rekonstrukciójának kivitelezését már kezdettől fogva kisebb-nagyobb botrányok kísérik.


A csarnok megnyitását tavaly áprilisra ígérték, de a létesítményt még mindig nem adták át. Eltávolítás: km I-G-I-G Kereskedelmi és Ép és Épít? Akinek jó az emlékezete, annak a cégnév ismerősen cseng.


A vállalkozás által létrehozott Dexium Kft. Tervezőként a Metope Kft. Fő profilunk a piaci lakásépítés, vezető szerepet töltünk be ezen a területen, . Káposztásmegyeri Új Lakónegye I. Külső Szilágyi út - Megyeri út sarok. Felelős tervezők: Lukács István és Vikár András DLA, Lukács és Vikár Építészstúdió Kft. Kósa Lajos debreceni polgármester a házát eladta.


Hulladékgyűjtés, -kezelés, Boroszlán Építő-szolgáltató-tervező Rt. Főkert Parkfenntartó Kft. Időszaki kiadványok kiadása, TeleData Távközlési Adatfeldolgozó és Hirdetésszervező Kft.


Ifjúsági turistaszállás szolgáltatás, Vocational Academy Alapítvány. Mivel az időközben frissen alapított Dexium Kft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése