Zsalukő méretek

Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Zsalukő árlista, zsalukő akció! A beton zsalukő használatával időtálló szerkezetet hozhat létre. Gyorsan haladhat az építkezéssel.


A zsalukővel megspórolható a zsaluzat építése és bontása is, mert zsalu nélkül megtartja a beleöntött betont. A zsaluköveket folyamatosan tartjuk raktáron, azonnali kiszolgálás mellett forgalmazzuk őket, és közvetlenül raktárról darusautóval szállítjuk. Néhány típust külön megrendelésre egyedileg hozatunk, ezért aktuális készletünkkel kapcsolatban kérje munkatársaink segítségét. A „ ZSALUKŐ ” egy előre gyártott betonelem, mely belülről üreges, a beleöntött betont hagyományos zsaluzat nélkül tudja megtartani.


Széles körben alkalmazható: kerítések,. Minőségi tanúsítvánnyal ellátott zsalukő:Igen. Beton LM, zsalukő 20x50x25cm. Szállítási idő: azonnal. A megadott ár db termékre vonatkozik!


A szigetelés és a vakolás gyorsan és. Tartósan alacsony árú termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.


Fix Ide kattintva megtekintheti a fixszakember ajánlásait: Köműves. Csúcstechnológiával gyártott minőségi építőanyagot szeretne vásárolni, akkor keresse a Frühwald termékeket. A mélyépítéstől a magasépítésig minden területen alkalmazható építőanyagokból mindenki megtalálhatja a szükségletének megfelelőt.


A sokrétűen használható zsalutéglát és pincefalazókat, illetve a kiváló . A Superbrands és Magyarbrands díjas HUFBAU Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedője. Jöjjön el hozzánk és segítünk Önnek! Leier beton zsaluzóelem - Leier Hungária Kft.


ProIDEA termékinformációs katalógusban. Legfontosabb jellemzői a magas törőszilárdság, a ± mm-es méretpontosság, a szép homogén felület, gyors beépíthetőség. A Zs és Zs esetében feles-, illetve kezdőelem is kapható. Méretek (h:sz:m), 20×50×cm.


A Leier zsalukő betonnal való kiöntésével betonfalazat építhető zsaluzat nélkül. A pillérzsaluzó vagy oszlopzsalu elemek kibetonozásával pedig kerítésoszlop. A Leier pincefalazó elem teherhordó fal építésére kiváló, ha nincs szükség hőszigetelésre. A jellemző zsalukő méretek : 15-ös, 20-as, 25- ös, 30-as .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése