Antik régiség

Antik és régiség amin megakad a szemed? Vedd meg biztonságosan a Vaterán! Vevők által értékelt eladók és több, mint 1webáruház kínálata egyetlen helyen. Vásároljon egyszerűen a Vatera óriási kínálatából, akár regisztráció nélkül vagy a legjobb ajánlatokért licitáljon aukciókra már Ft-tól!


Régiséget vásárolna vagy eladná saját darabjait? Hirdesse meg antik tárgyait, régiségeit, műalkotásait vagy vásároljon otthonról az online régiség piactéren!

Keresek: Hagyaték régiség antik dolgok felvásárlása festmény porcelán bútor stb. Adunk-Veszünk: - antik tárgyakat - régi bútorokat - festményeket - porcelánokat. Ingyenes hirdetés feladás, jutalékmentes értékesítés. A szép bútordarabok sok ember szívét megdobogtatják. Napjaink bútoraiból pedig nagyon széles a kínálat.


Kategóriák Megtekintése. Találj magadnak valami jót! Nem találhatóak listázások.

Ha nincs felhasználóneve, a Bejelentkezés alatt létrehozhat egy újat. Magyarország antik , régiség , műtárgy apróhirdetési oldala. Régi bútorok és használati tárgyak kincsesháza 800m2-en várja látogatóit!


Különböző stílusú és korú polgári és népi bútorok várják, hogy megújult formában vagy patinájukat megtartva új otthonra leljenek. Lelkes csapatunk szakértő segítséget nyújt a kiválasztásban és a felújításban is. A kreatív újragondolásban vagy a . Azonnali készpénfizetéssel vásárolunk ANTIK BÚTORT ANTIK FESTMÉNYT ANTIK SZŐNYEGET ANTIK PORCELÁNT EZÜSTÖKET.


Az eszmei értéke nagyobb, mint az anyagi. Lánc nélkül néhány ezret ér. Lehet, hogy kínálnak érte ezret, de az is lehet, hogy egy vallási fanatikus megad érte 10 . Be kell jelentkezni új tartalom beküldéséhez a fórumba. Kiváló minőségű műtárgyak és régiségek megfizethető árakon. Külföldi műgyűjtő partnereink részére vásárolunk antik tárgyakat és régiségeket.


Régiség felvásárlás kizárólag készpénzért, Országosan.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése