Fa álgerenda

A rusztikus gerendák aprólékos kidolgozottságát jellemzi, hogy még szúette nyomok is találhatóak rajta! A kínálatban lévő álgerenda termékek rendelésre érkeznek, kérjük . Hagyományos fa megjelenésű hatást keltő poliuretán gerenda ( álgerenda ). Kiválóan alkalmasak a nehéz fagerendák kiváltására. A sötét színű poliuretán gerenda nagyszerűen utánozza az öreg, régi rusztikus gerendákat, a világos színű mediterrán stílusú mennyezeti fal dekorációjaként is.


Poliuretán gerenda ( álgerenda ) a nehéz fa gerendák kiváltására készült, lakberendezési kiegészítő.

Szinte megszólalásig hasonlít az igazi fa gerendákhoz. A legtöbb lakásban a mennyezet egy sima, elég unalmas felület. Egy fagerenda jól mutat rajta és teljesen megváltoztatja a helység hangulatát, stílusát is. Előre festett, fa erezetű, fa megjelenésű gerenda profilok poliuretánból.


A hagyományos gerendára szinte megszólalásig hasonlító sötét színű díszekkel nagyon egyszerűen és gyorsan alakíthatóak ki a régi parasztházak, illetve gerendaházak mennyezeti szerke. Alkalmas a nehéz fagerendák kiváltására. Felhelyezése ragasztással történik.


Kapható világos tölgy és sötét tölgy színben.

Fa hatást imitáló állgerenda kis tömegének köszönhetőn könnyű rögzíteni, alkalmazható akár könnyűszerkezetes mennyezetek díszítésére is. Lameridiana belsőépítészeti és lakberendezési kollekciója. A fagerendás mennyezetek, fa borítású galériák nagyon kedveltek. Fa szerkezetek felszerelését azonban nem minden fal bírja, így sok helyen csak fa utánzatú profilokkal tudjuk lakásunkat ékíteni.


A poliuretánból készült álgerendák, konzolok könnyűek, ragaszthatók és faraghatók. A poliuretán, fa utánzatú gerendák olyan beltéri díszítőelemek, melyekkel a rusztikus belső terek utólag is kialakíthatók. A fa szerkezetű belső mindig is egy barátságos, otthonos érzetet keltett az emberben – persze tudni kell jól kihasználni ezt a remek lakberendezési adottságot ahhoz, hogy ezt a hatást érjük el! Az álgerendák és konzolok festett felülete szinte . Kísérleti jelleggel, de folyamatosan kínálunk használt fa anyagokból készülő termékeket.


A kategórián belül több fénykép a feldolgozásra kerülő több- tíz, akár több- száz- éves faanyagokat mutatja, több pedig a már hőkezelt, felújított felületű antik deszkákat, pallókat, gerendákat. Megunkálás nélküli antik faanyagokra van. Profiltartó vas gerenda eladó 5. Lambériaház - Svéd import fa teraszburkolat ,lambéria, hajópadló, gyalult deszka , szegő lécek, fa alapanyagok áruháza Veszprémben. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!


A Lambéria és Hajópadló négyzetméterének kiszámításánál a termék teljes szélességét vesszük . Lakásbejárati ajtó (biztonsági ajtó):. Esztétikus megjelenésű ( fa ), a MABISZ előírásoknak megfelelő ponton záródó biztonsági bejárati ajtó.

A gépészeti csövek és berendezések eltakarása (előterek, fürdők) szükség szerint gipszkarton előtétfal, illetve álgerenda megépítésével történik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése