Tárazott csavar

Az ár a legisebb vásárolható egységre vonatkozik! Rothoblaas HZB tárazott sűllyesztet fejű építő csavar. Alkalmazható süllyesztett fejű csavarként, vagy a hozzá tartozó alátét-tányér segítségével nagyfejű csavarként.


Ha tényleg számít a gyorsaság! Kitűnő tartás, egyedi cink bevonat. Gipszkartoncsavar, tárazott 1. DeWALT CSAVAR 5x55mm ritka menetes tárazva. CSAVAR -9Xterméket a Würth Online webáruházból ▷ Az Ön kereskedelmi és iparági partnere!


CSAVAR terméket a Würth Online webáruházból ▷ Az Ön kereskedelmi és iparági partnere! Tulajdonságok:Kompatibilis a DCF6és a DCF6gipszkarton csavarozókkal. Gyorskioldó tárazott csavarokat kezelő szerkezet mely használható a legtöbb tárazott csavar típushoz elősegítve a gyors munkavégzést.


A társzerkezet könnyen levehető megkönnyítve ezáltal a takarítását a lerakodott gipszkarton portól. FAR RAC1FAR RAC1hidropneumatikus szegecshúzó SENCO DS200-AC Senco 220V-os tárazott gipszkarton csavar ozó g. Akkutöltésenként 600db csavar. Tárazott gipszkarton csavarozó akkus. Akku működési idő: perc. Tetőszigetelő önfúró, hatlapfejű,lépésálló tárazott csavar redukált fúróheggyel.


Rápattintható műanyag kiegészítő profilok rögzítéséhez. Az iparban dolgozó profik számára forgalmazunk elektromos kéziszerszámokat, robbanómotoros kisgépeket. BEMUTATÁS Kompatibilis a DCF6és a DCF6gipszkarton csavarozókkal. Az egyik legkönnyebb és legkompaktabb készülék a piacon - ez biztosítja, a kényelmes munkavégzést akár szűk helyeken is. Kiszállítás folyamatban.


Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza. Hőhídhatás-csökkentett rögítési megoldás. Csavar kompresszor Ingersoll Rand LW, 1. Kicsavarodás ellen biztos rögzítési módszer.


A csavar és a műanyag tányéralátét együtt szerelt a tárazott kivitelben. A hőhídhatás nagymértékű . Ajánlott kiskereskedelmi ár áfa nélkül. Tovább a kereskedő kereséséhez.


A főbb alkalmazási területek. Finommenetes csavarok lemez alépítményekhez . Hasonlítsa össze az árakat! Az adaptert levéve normál gipszkarton csavarozóként használható.


A mélységbeállító ütköző nem tartozék!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése