Etetőanyag házilag

Ha tetszett nyomj rá egy lájkot és íratkozz fel! Ebben a videóban megmutatjuk ,hogyan kell etetőanyagot készíteni otthon. Mértékkel kell a hozzávalókat. Az lenne a kérdésem h tudtok-e házilag elkészíthetõ etetõanyagokat pontyra és amurra? Tény hogy van különbség a Sensas és a Tímár mix etetőanyagok között de ha eszik a hal akkor teljesen mindegy hogy melyiket használjuk.


Olyat, hogy biztosan nehezen, de jó etetőanyagot lehet. Viszont nagyon sok minden befolyásolhatja a jó etetőanyag keverék összetételét. Például nem elég tudni, hogy milyen halakat szeretnél oda csalogatni a horoghoz és azt ott is tartani, hanem figyelembe kell venni a víz hőmérsékletét, folyását, . Az általad felvázolt etetőanyag nem rendelkezik semmilyen beltartalommal, egyetlen értelmes dolog a kukorica ( és esetleg a zsemlemorzsa) benne!


Ha házilag akarsz etetőanyagot csinálni, akkor vedd meg az alábbi magokat: kender , repce, len (ezek az olajos magvak), kukorica, búza, köles, hajdina, . Sajnos nagy biztonsággal állíthatom, egy jó minőségű, korszerű “gyári” etetőanyag házilag a szükséges technológiák hiányában, nehezen utánozható, valamint az alapanyagok kis tételben történő beszerzése miatt nem is gazdaságos, a befektetett energiáról már nem is beszélve. Ezzel senkit sem szeretnék lebeszélni a . Házi etetőanyag receptek - Itt igyekszünk bemutatni mindent ami a horgászással kapcsolatba van. Fahéjas etetőanyag , saját receptem alapján!


Alapanyaga kg Ponty Extra Tímár ehhez adjunk hozzá egy zacskó őrölt fahéjat, majd egy zacskó vaníliás cukrot, majd keverjük össze szárazon az egészet, hagyjuk órát állni zárt vödörben. Következő lépésben adjuk hozzá az általunk választott ízesítésű . Horgászok körében sokan készítenek házilag etetőanyagot, de a saját készítésű etetőanyagoknak a problémája az ízesítés. A legnehezebb feladatnak tűnik az alap etetőanyagot egyszerűen, jól, olcsón ízesíteni.


De talán nem is olyan bonyolult feladat az etetőanyagok elkészítése és ízesítése ha egy kicsit . A verseny napjáig nem is lehet horgászni majd a tavon. A tó egy víztározó, ahol év közben csak az etető kosaras etetés engedélyezett. Nincs korlátozva az etetőanyag , magok , bojli mennyisége! A hidegvízre kifejlesztett etetőanyagok szemcsemérete jóval finomabb, mint a meleg vízben használt változatoké.


Igaz ez a pontyos, nagyhalas keverékekre is ( a hallisztes method mixek kivételt képeznek). Azt hihetjük, hogy a gyorsabb oldódás miatt van ez így, de a megoldás nem ez! Mielőtt azonban belevágnék a dolgok közepébe, szeretném részletesen bemutatni, hogy miként is készül el egy jónak mondható etetőanyag keverék.


A recept különlegessége, hogy mindösszesen két kilogramm etetőanyagot (száraz) használok fel, melyből egy vödörre valót állítok elő. A Pelletes Fekete már régóta ismert és kedvelt etetőanyag , mely magas halliszt- tartalma mellett darabosabb szemcséket, sőt egész pelleteket is tartalmaz. A Top Method Prémium Halibut nagyon nehéz, de apró szemcséket tartalmaz. E két etetőanyag elegye olyan etetőanyagot eredményez, ami jól tapad . Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Etetőanyag receptek a Fogas Horgászbolt versenyzőinek ajánlásával!


Ezt az oldal azért hoztam létre mert szeretnék tenni valamit a Rakaca-tó érdekéért! A facebookon is létre hoztam egy csoportot! Ha szeretnél tenni valamit a tóérdekéért csatlakoz facebookon! A csoport neve: Rakaca-tó Ifjúsági Horgászok. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


Hogy az angolban miért a zöld és magyarul miért a sárga az irigység színe, végül is számunkra nem releváns. Annál inkább fontos, hogy a Bait-tech ezen termékét használva, a pontyokban felkelthetjük az irigység bűnét, melytől hajtva . Az etetőanyag csak úgynevezett robbantott kukorica lehet, ledarálva.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése