Médiafal bútor

Médiafal , TV bútor , Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Bükk komó tévéállvány, polc KikA. TV szekrény nappali bútor. Látványos, modern bútorok , melyek sokféle variáció és stílus kialakítására adnak lehetőséget.


Sokféle szín, magasfényű felület, szimmetrikus, aszimmetrikus elrendezések, lebegő polc, szekrény, komód van a kínálatukban. Nappali bútor ötletek - TV médiafal variációk . Modern, letisztult stílusú, magasfénnyel borított médiafal lengyel gyártó palettájából. A feltüntetett ár nem foglalja magában a Led világítást. MEDI extra magas fényű fekete TV és média fal , Országos házhoz szállítás.


Budapesten és környékén. A rendelés teljesítése: az előleg beérkezése után . Arte M, modern német elemes bútor , ülőgarnitúra és lakásberendezés a trendet követő, az árat is figyelő vásárlóknak, akik megkövetelik a magas minőséget, de nem szeretnének csillagászati árakat megfizetni az elképzeléseik. TV-szekreny - LINUS nappali- és étkez?


Luxus TV és média fal RGB világítással. Laminált bútorlapból,extra magas fényű MDF, biztonsági üveg. Szállítási idő: 2-hét. Pontosabb szállítási időről kérjük érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.


TV férőhely: 138x1cm. Fehér - Magasfényű fehér. Válogass a kika nappali bútorai között! A kiépített szórakoztató központ, gondolunk itt a TV-re, házimozi berendezésre, ma már minden lakásban teljesen általánosan megtalálhatóak.


A mai házak vagy lakások kisebb részének adatik meg az a szerencse, hogy erre egy egész szobát szentelni tudnak. Az átlagos hazai családban a médiafalak a . Modern, trendi sci fy-ket idéző külsővel rendelkező impozáns média fal. Bútor részletes leírásaVélemények (0).


Korpusza matt fehér frontja lehet fényes fehér vagy fényes fekete, ahogy azt Ön kívánja! ABS élzárással készült, hogy a lehető legtovább szolgálhassa gyönyörő külsejével tulajdonosát. Fiatalos, modern médiafal , amely fényes fekete, vagy fehér színekben rendelhető.


A bútor két oldala polcozott, tetején és alján 2-rejtett rekesz található, melyekben elrejthetjük az egyéb médiaberendezéseket is. Tovább fokozható a modern hatás opcionális LED világítással, válassza ki azt, amelyik leginkább tetszik . Színe és formája tökéletes követi korunk divatirányzatát, ezáltal bármely igényes enteriőrbe . A MONTEREJ fehér tv és média fal , mindkét oldalon polccal, alsó és felső része kihajtható tárolóval, divatos megjelenése és kihasználhatósága miatt közkedvelt bútordarab. További képek a termékről: Edge Média Fal.


A kép csak illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Jobb és bal oldalon db üveg polcal, míg lent és fent db polc található. Adge tv és média fal RGB világítással.


Rövid leírás: Szélesség: 2cm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése