Fejtámla monitor bekötése

Autó fejtámla monitor árak Zipzár DVD USB széles univerzális. Fejtámla monitor beszerelés házilag autóhifi cikkek. Autóhifi beszerelés Debrecen - Autóhifi beszerelés árak, autórádió beszerelés, első hangszóró szett beszerelés, első ajtók zajcsillapítása, ajtópanel készítés, erősítő bekötés és komplett autóhifi beszerelés, generátorzaj szűrés, autóhifi hangszóró. Navigációs Autós Multimédia beszerelés!


Autótípus specifikus fejegységek, gyári rádiók helyére, Fejtámlára rakható DVD lejátszó, Autós DVD lejátszók, JVJ, JVC, Macrom, Tetőmonitor, tolatókamera beszerelés! Beraktam egy fejtámla monitort az autóba (Skoda Octavia) a gyerkőcnek, mivel sokat utazunk. A probléma ott kezdődik, hogy néhány perc után lefagy a lejátszó, ha használom a fejtámlamonitort is. Szeretné, ha gyerekei az autóban, akár utazás közben is élvezhetnék a játékaik izgalmát? Esetleg jól mutatna egy-két monitor az autójában?


Ezekre az igényekre is tudunk megoldást, nem jelent gondot sem az autóba való eredeti gyári rendszerek kiépítése, sem xenon szettek beszerelése, sem egyedi autó-hifi rendszer . Voltos, autós TV-k, LCD monitorok, DV tető és fejtámla monitorok kedvező áron a Metroman Webáruházban. AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB AUTÓMULTIMÉDIÁS RAKTÁRKÉSZLETE! Népszerű JVJ márkájú fejtámla monitorok és DVD-k egyenesen a . Autóspecifikus fejegységek beszerelése. Vásárlás: Autós monitor árak, eladó Autós monitorok. Akciós Autós monitor ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Autós monitor termékek, Autós monitor márkák. Vékony tervezésű, tartóba beépített töltővel és USB csatlakoztatási lehetőséggel.


Gyártó: Brodit Motorola MCAktív tartó . Az autó fejtámlája mögé is felszerelhetők, de a konyhai pulton és kerti asztalon is működnek a legújabb minitévék. VT79-WM Vezetékes Video Monitor Felhasználói Kézikönyv Olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, mielőtt a terméket üzembe helyezi! Aztán volt egy táp csatlakozó átalakító,aminek a bekötése nem stimmelt az autó csatijához.


Szóval tapogattam rajta egy félnapot,de nem adtam fel. A Dvd fejegység kivezetései közt van egy VIDEO OUT a hátsó monitorra, vagy fejtámla monitorra kinek hova tetszik. Szét lett megint borítva a fejegység, valamint a kardánbox.


A fejtámla kiszerelése egy kis nehézségekbe ütközött, de végül Hardy útmutatása alapján sikeresen kiemeltük a helyéből őket. AQMultimédia interfész.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány