Hegesztett háló akció

Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett háló vásárlás esetén. Vasháló árlista, súlytáblázat. Hasonlítsa össze az árakat! AKCIÓS TÁBLÁS KERÍTÉSEK ÁRLISTÁJA. Hegesztés után horganyozva 0-mm.


Mapei Mapenet Lúgálló Háló. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyírbátor. Horganyzott és PVC bevonatú ponthegesztett hálók, különböző szemméretekkel. Ponthegesztett háló tekercsben.


Lakossági és ipari felhasználásra egyaránt. Az ajánlatkérő listája még nem tartalmaz termékeket! Tekercs hossz: méter. Huzal átmérő: lásd táblázat. Magasság: lásd táblázat.


ESAFORT (OLASZ) Kétszer Horganyzott. Gyártó: Cavatorta, Olaszország. Elindítottuk körjáratunkat ! Ezzel a mennyiséggel nem indulhat útnak egy teherautó a magas szállítási költségek miatt.


Szemméret (mm), Drót d (mm). Termékek a katalógusban: készleten. A vasháló fő felhasználási területe a . A legnépszerûbb termék a hálók között: kerítésnek, alapozáshoz, egyéb építõipari munkálatokhoz ajánljuk. Rendszeresen kapható akciósan, kérjük figyeljék híreinket! Használható: a feldolgozóipar minden területén, a mezőgazdaságban, . Mennyiség egysége: tábla.


A síkháló vagy hegesztett háló több elnevezéssel is ismert. Ezért használjuk rá továbbá a betonháló, a vasbeton háló vagy a betonacél háló fogalmakat is. Ez utóbbi igen találó, hiszen valójában a betonacél szálak egy összehegesztett formájáról van szó, melyet előszeretettel alkalmaznak az építőiparban. Kötözõdrót Horganyzott.


Betonacél (fm) kg. Széles típusválasztékban gyártott kerítéseink! Nagy méretválaszték, és raktárkészlet! Internetes webáruház, háztartási gépek, szórakoztató elektronika, autós felszerelés, barkácsgép, . Drótfonatok, ponthegesztett hálók, táblás kerítés elemek, huzaltermékek kelet-magyarországi gyártója. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra.


Kerítésoszlopok és egyéb kiegészítők, valamint további huzaltermékek gyártása,. Méret, típus, Ár (tábla). Kerítés drótháló drótfonat kerítésháló vadháló huzal tüskés betonoszlop.


Különböző méretű (huzalvastagság, lyukméret, magasság) horganyzott és műanyagos drótfonatok, vadvédelmi hálók,.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány