Perforált trapézlemez

Az alapanyagok között megtalálható acél, rozsdamentes, horganyzott és az alumínium is. A fent felsorolt standard perforált lemez típusoktól eltérő egyedi lyukasztások legyártatását . A bevonatos alumínium és acél trapézlemezek , profillemezek készülhetnek védőfóliával . A profilozott lemezburkolat perforál - ható a zajcsökkentés érdekében. Lindab hangelnyelő lemezek alkalma- sak belső burkolat válaszfalak és tetők céljára, sportcsarnokok, gyárak és üzemi étkezdék esetén.


A perforálási arány a perforált területen valamennyi profil esetében. A hangelnyelési tényezőben csak ki-. Lindab kiegészítők és tartozékok szegélyek, kötőelemek, tömítőprofilok, építési fóliák és egyéb tartozékok. Lindab Protectline tetőbiztonsági rendszer csöves hófogó, hórács, tetőjárdák, tető- és falilétra.


Z-C-U gerendák, perforált. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Legyen az expandált vagy perforált lemez , hullám- vagy ponthegesztett rács, esetleg az ezekhez való tartozék, a MEVACO könnyen áttekinthető online shopjában egyszerűen kezelhető megrendelési funkciókkal és szakszerű kiszolgálással várja vásárlóit. Regisztrált ügyfeleink . A fogadószerkezet egyszerűsége, a gyors és könnyű szerelhetőség mind a költségek csökkenését garantálják.


A Terracotta lemez újdonság kínálatunkban. Fiatalos, vidám szín, mely megfogja a tekintetet. Segítségével igazi mediterrán hangulat varázsolható, akár tetőre, akár kerítésre. Tökéletes választás lehet falburkolatnak, virágosládának. A befűzött lemeztekercs formázó görgősor páron . Kondenzáció elleni védelem.


A trapézlemezek közel m hosszú gépsorokon készülnek. A kondenzáció problémát jelenthet szigeteletlen épületeknél, amely kiküszöbölhető a Lindab páramentesítő burkolattal. Ez a réteg átme- netileg megköti a párát, ami innen elpárolog, és így nem csepeg le a tető alatt tárolt anyagokra, ezért pl. Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.


Tető- és falburkolati rendszerek. Perforált profilok – zajcsökkentő, hangelnyelő funkcióval. A termék a könnyen éghetõ anyagcsoportba és a fokozott tűzterjedésű fokozatba sorolható.


A Lindab tervező szoftverei és CAD eszközei a burkolati.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány