Kúpcserép alátét szivacs

Tondach kúpcserép alátét szivacs , Építőanyag Áruház és Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás.


Méretek: - hosszúság: 1m. Univerzális gerincalátét elem, 300mm széles, 5fm hosszú tekercsben. Funkció: kúpcserép alatti fokozott vízzárást és teljes porhózárást biztosít, azonban nem biztosítja a szabad átszellőzést csak a. Alapcserép átvezető lyukkal.


Tetőcserepek alapcserepével azonos formájú, . Szivacs anyagú kúpalátét igazodik minden típusú cserépformához. Gerinc és élgerinc vonalában is beépíthető. Anyaga az UV sugárzásnak tartósan ellenáll.


Megakadályozza a rovarok, madarak és a nedvesség bejutását. Mivel a kúpcserép alatti szellőzést is lezárja, ezért átszellőztetett . Miért érdemes használni a vápaszegély szivacsot: A cserép és a vápa közötti hézag megszüntetése miatt szükséges beépíteni. Használatával nem jut be a fedés mögé káros mennyiségben a vápában lefolyó víz, valamint a porhó. A cellás szivacsos anyagszerkezet révén kevés vizet vesz fel, könnyen . A tekercses anyag jól alakítható, minden cserépformához illeszkedik, a gerinc mentén biztosítja a tető kiszellőzését és elvezeti a kúpcserépen átjutó nedvességet.


Filterhabból készült, tetőgerinc és kontygerinc elemeinket habarcsmentesen készült tető- és kontygerincek szellőzésére tervezték. A cserepek hullámai és a kúpcserepek közötti réseket lezáró elem, mely a hornyolt tetőcseréppel készülő fedéseknél lehetővé teszi a taréjgerinc időjárásálló, gyors és esztétikus kialakítását. A rések zárását a hosszanti élek mentén elhelyezkedő rugalmas filc-fésű biztosítja, mely elhelyezéskor a cserepek hullámaira . Kínál Kúpcserép alátét szivacs EladÓ! Kúpcserép alátét szivacs ,leier toscana tetőcserép,leier toscana terra tetőcserép, leier toscana kúpcserép ár,leier toscana kúpcserép,leier cserép toscana,leier toscana antik cserép. MASTERPLAST számos kúpcserép rögzítő elemet kínál.


A mechanikai rögzítő elemek mellett ebbe a csoportba soroljuk a vágott cserepek, kúpcserepek egyenletes felfekvését biztosító szivacs alátét - elemeket is. Cserép alátét szivac Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. A gerinc mentén biztosítja a tető kiszellőzését és elvezeti a kúpcserépen átjutó nedvességet.


A szélén levő öntapadó csík biztosítja a könnyű rögzítést a cserép felületére. Az univerzális élgerincelem (vagy szivacs gerincalátét ) megnevezés egy speciális műszaki szivacsterméket takar, amelyet UV-védelmet biztosító adalékanyaggal is elláttak. A kupcserép alátét az a szivacs mert nekem ezt adták a cserepenmhez neten láttam foliákat is?


A kétcsatornás szellőzés meg oldható szarufa ,ellenléc(5cm), folia(Solflex nyár buborékos),ellenléc(5cm),tetőléccel(5cm). A szarufáim 15cm esek hacsak 10cm es szigetelést rakok kevéslesz a hőszigeteléshez. Felhasználási terület: Nem páraáteresztõ tetõalátétfólia kétszeres tetõ átszellõztetéssel, hõvisszaverõ felülettel, szabadon belógatva 20° hajlásszög feletti tetõknél, fokozott hõterhelésre.


Ft 16Ft Nettó ár: 3Ft. Funkció, a kúpcserepek egyenletes felfekvését biztosítja tető és élgerincen, miközben a cserép és a kúp közötti rést tömíti.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése