Angol mobilházak

A cég szakemberei vállalják, hogy az összes közművet, csövet, vezetéket és csatlakozót díjmentesen átvizsgálják, ráadásul amellett, hogy ingyen szállítják ki a megrendelt házat, . Teljes berendezéssel bútorozva azonnal lakhatóan. A mobilház víz, villany, gáz telepítése. Célunk: Lehetővé tenni számodra, hogy a lehető legolcsóbban, önköltségi áron beszerezd kiváló állapotú, angol mobilházad. Az Egyesült Királyságban, azaz Angliában a mobilházat szintén speciális felépítményű kamionnal szállítják a helyszínre, a tengely és kerekek .

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - mobilház. Bács-Kiskun, Hetényegyháza. Mobilház mobil ház áron alul elvihető! Bővítené otthonát, esetleg üzletét?


Angol mobilház eladó, 1. Akár már hét múlva költözhető, kedvező rezsivel és hangulatos belsővel. Tekintse meg referenciáinkat weboldalunkon vagy bemutatótermünkben.

Ft évszakos, fűthető mobilház. Van benne: - ágyas hálóból 2db , - francia ágyas háló. Legnépszerűbb felhasználási területek: üdülő, nyaraló, hétvégi ház, büfé, fagylaltozó, alkalmas irodának kisebb vállalkozások működtetéséhez stb.


Kulcsrakész, teljesen berendezett mobilházak Angliából, a hazai piacon garantált legjobb kondíciókkal! Tapasztalatból tudjuk, sok ember nagyon örül amikor megtalál bennünket, mert azonnali lakásmegoldást tudunk ajánlani, ráadásul vitathatatlanul a legkedvezőbb áron! Ft-tól teljesen berendezett és felszerelt használt mobilházak megbízható angol forrásokból!


Válassza az olcsó és gyors megoldást. Van valakinek tanácsa esetleg ötlete? Házassági évfordulónk következett, igazából, valami szívecskés ajándékra gondoltam, amivel férjemet meg tudnám ajándékozni! Pici babánkkal viszont, nem egyszerű a bevásárlás! Közben szétszakadt a telefontokja, ezért gondoltam, akkor az lesz helyette, amit elterveztem.


Gondoltam rákeresek az interneten, hátha . A szállítási többnyire egy traktort vagy SUV. A hosszabb útvonalak és közutak, azonban a mobilház szállítják egy teherautó és egy trailer. A siker a mobilházak fenntartható Nyugat-Európában évtizedek óta.

A legtöbb ház a büszke munkáját a nagy angol mobilház gyártók, mint például Atlas, Carnaby, Cosalt vagy Willerby.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése