Debrecen balmazújvárosi út 2

Herbák János Ügyvezető janos. A cég megalakulásakor fő tevékenységi köre vasáru – betonacél kis- és nagykereskedés. A Betonacél Szerelő Kft. Budapesti fióktelepünk Budapest, Csepel Varrógépgyár utca 6. A debreceni és a Budapest – csepeli telephelyeink korszerű .

GPS koordináták: Északi szélesség: 47. Szolgáltató és Feldolgozó Kft. A közvetlen mellette található ingatlantól kerítéssel van elválasztva, bejárat a közös kapun. Földhivatali besorolása tanya. Az ingatlan az autópálya . Orvosi eszköz gyártása ( fogtechnika).


Keresés (településnév utcanév).

Ingatlan típusa: Üzlethelyiség. Parkolás: Zárt udvarban. Fűtés: Gáz (cirkó), Radiátor. Betonozott udvar, füvesített előkert, autó számára parkolóhely, db nagy ipari kapu, egyedi mérőórák. A raktár betonpadlós (sötétsugárzó, un. „blackheat” fűtésű).


Befektetők, bérlők figyelem! FRISSBETON Betongyártó és. Shell kút mellett) ingatlan. Project állapota:Csak telek. Irányár: Ajánlatokat várunk.


A két egységből álló csarnok fele is bérelhető. Franchise üzemeltető: Horváth Kertészeti Árudák Kft. Bramante sarok 169Ft.


Várjuk jelentkezését, ha az alábbi feltételeknek megfelel: Könnyen megtalálja a hangot mindenkivel Érdekli a. Már csak napig jelentkezhet!

Balmazújvárosi út 8-irányitószáma, irányítószám Balmazújvárosi út 8-14. Bolti eladó, Pénztáros Teljes munkaidő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése