Elszívó tetőventilátor

Az elszívó ventilátor fürdőszobák, párás helyiségek szellőztető ventilátorai. A zsíros, forró gőz elszállításához speciális ventilátorra van szükség. Egy általános ventilátor hamar meghibásodna ilyen igénybevételtől.


Miben más egy konyhai elszívó, mint egy általános elszívó ventilátor ? Konyhai ventilátor nagykonyhákban és lakossági felhasználásban is nélkülözhetetlen. Háztartási elszívó ventilátorok.

Kínálatunkban számos típus és kivitel közt válogathat kedvező árakon! Ehhez nyújtunk Önnek segítséget! Legfontosabb, hogy az elszívott levegő nem tiszta, hanem nedves, zsíros, olajos.


Nagyon fontos a megfelelő ventilátor kiválasztása!

Biztonsági vízhűtő napkollektorokhoz. Rosenberg termoventilátorok széles választékban. Vents VKH tetőventilátor. A nagykonyhai elszívó rendszerek speciális igényeket támasztanak a ventilátorok és azok motorjai iránt. Ez a legfőbb szempont, amit figyelembe kell venni . Füstelszívó tetőventilátor függőleges kifúvással.


Hangszigetelt házas tetőventilátor , függőleges kifúvással. Műszaki adatok és árlista. Töltse le törzsvásárlói applikációnk! VENTS 1QUIET T AXIÁLIS ELSZÍVÓ VENTILÁTOR IDŐKAPCSOLÓVAL.


Folyamatos üzemmódra alkalmas golyós csapágyazással. Kültérbe, lapos vagy ferde tetőre felszerelhető, radiális elszívó ventilátorok, függőleges és vízszintes kifúvással. Leírás: BVHA füstelszívó tetőventilátor túlnyomáskibocsátó tetősapkával egybesze- relve kültéri alkalmazáshoz.

A járókerék acél agyra hegesztett acéllemez lapátokkal. Szerepük az elhasznált, illetve – például füsttel – szennyezett levegő kijuttatása a beltérből a szabadba. A tetőventilátorok elszívó ventilátorként működnek lakóépületeken, középületeken (kórházakon, uszodákon, kereskedelmi egységeken, irodaépületeken, éttermeken) és ipari épületeken. ATEX II 2G minősítésű szikramentes kisnyomású elszívó centrifugál ventilátor , méretben.


PP ház,antisztatikus PP járókerék, EEx-d.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése