Feketén sugárzó ár

ZENIT-U (U alakú sötétsugárzó ). Típus, U U U U6 . Hasonlítsa össze az árakat! Infra sötétsugárzók - PHF. Előnyök az infrapanelekhez képest: phf sötétsugárzó - a sötétsugárzók bordázott felszíne miatt az infrapanelek sík felületével szemben sokkal nagyobb fajlagos felületről szórják az infra sugarakat, a hosszúkás forma révén pedig nagyobb terület besugárzására képesek, így egyszerre nagyobb . A távirányító segítségével nem csak a sötétsugárzón állíthatja a teljesítményt, és az időzítést, hanem ezt távolról is megteheti. Ez különösen előnyös olyan helyeken, ahol nehezen tudják megközelíteni, vagy elérni magát a fűtőtestet. Az infrafűtő készülékek körében egyedi, infrapanelre emlékeztető design-nal gyártott INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓ különlegesen ötvözi az infrasugárzók és infrapanelek.


Zenit sötétsugárzók A ZENIT típusú sötétsugárzó rendszerek kiválóan alkalmasak közepes vagy nagy belmagasságú terek fűtésére, de akár helyi fűtési zónák kialakítására is. A ZENIT sötétsugárzók alapvetően két vonalvezetéssel választhatóak L, mint egyesen valamint U, mint U-alakzat. Az infra sötétsugárzók sugárzó felületének domború kialakítása, és bordázott felszíne miatt az infrapanelek sík felületével szemben sokkal nagyobb fajlagos felületről, és jóval nagyobb szögben szórják az infrasugarakat.


A sötétsugárzók igény esetén . Ráadásul az infra sötétsugárzók a hosszúkás forma révén nagyobb terület besugárzására képesek, így . Környezetbarát, energiahatékony és energiagazdaságos! A sugárzó fűtéseket kisebb fűtőteljesítményre lehet tervezni, mint a légfűtést vagy a konvekciós fűtést, ennél fogva gazdaságosabban üzemeltethetők. Elsősorban nagy létesítmények, ipari csarnokok, sportcsarnokok, hangárok kifűtésére használják ezeket a berendezéseket. Cikkünkben a sötétsugárzók . SolarHP megnövelt hatásfokú egyedi sötéten sugárzó. Gazdaságos megoldás a közepes vagy nagy belmagasságú, szigetelt épületek fűtésére.


Far-infrared radiant heater is produced by unique design and manufacturing technique. Több db infra sugárzó használt, de nagyon jó állapotban eladó. Európai Bizottság-i rendeletnek. Az ár nem tartalmazza az áfát.


Feladás dátuma: december 1. Ez a technológia teszi lehetővé a sugárzó felület kivételes és páratlan energiafelhasználási és sugárzási értékeit (a sugárzás mértéke azonos, de inkább jobb az úgynevezett fekete sugárzókéval ). A sugárzó panel teljesítménytől függően egy, kettő vagy három lamellával rendelkezik kW-tól ,kW-ig terjedő . Az elektromos infrafűtő berendezések között megkülönböztetünk infrasugárzó , sötétsugárzó és infrapanel készülékeket. Sötétsugárzó berendezések - infrafűtés másképp. A kül- és beltéri használatra egyaránt használható sötétsugárzó berendezések nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek. Működés: az infrasugárzó nem a levegőt, hanem a környező tárgyakat és az embereket melegíti fel.


A minden eddiginél pontosabban optimalizált carbon fűtőelem maximális energiahatékonyságot és egyenletesebb hőleadást biztosít. Egyedülálló pszenzor rendszerének köszönhetően a BVF infrapanel folyamatosan optimalizált hőmérsékleten tartja a hőleadó felületet, a bevitt energiát 1-ban sugárzó hő formájában .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése