Hőtükör fólia obi

Fűtőtestek mögé kerülő hőtükör habtekercs. Egyoldali, alumínium fóliakasírozású , hősugárzás-visszaverő habelem. Ollóval, éles késsel könnyen méretre, formára szabható. A fűtőtest mögött a fal felmelegszik, ami hőelvonást okoz. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Foglalja le és vegye át! Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el.


Minden olyan helyen használható a belső tér . Solflex alátétfólia padlófűtéshez m2. Polifoam habanyag reflektív. Isoflex Tape ragasztószalag alutükrös fm. A fóliát az alumíniummal bevont felületével kell a hő felé helyezni. Az alumíniumréteg visszaveri a hősugarakat, ezáltal védi a bútort vagy egyéb tárgyat a felmelegedéstől, valamint késlelteti a lángok terjedését.


A tűzgátló anyag önkioltó tulajdonsága következtében . SOLFLEX HŐTÜKÖR HABTEKERCS 5X6M csak tekercsben kapható. A radiátor fal felé irányuló hőleadást visszaveri a térbe, így egyszerre nő a fűtés hatékonysága és az energiamegtakarítás is. Egyoldali alumínium fóliakasírozású , hősugárzás visszaverő hablemez. A radiátor mögött a fal felmelegszik, ez hőelvonást okoz, azonban a radiátor mögé helyezett SOLFLEX hőtükör csökkenti a f. Tetőfóliák, hőtükör fóliák olcsón - Tetőfólia, hőtükör fólia kedvező árakon, országos házhoz szállítás! Felhasználási terület: metalizált hővisszaverő belső fólia , két Poliolefin réteg közé helyezett hőreflektáló alumínium rétegből álló párazáró fólia.


A párazáró fólia tetőtér beépítések, könnyűszerkezetes épületek szerelt szerkezeti rétegeiben párafékező rétegként építhető be. Vízzáró fóliák ára, Páraáteresztő párafékező tetőfóliák webáruház, Tető fólia vízszigetelés árlista, Vízszigetelő tetőfólia, Építési takaró technológiai fóla ár,. A kettő tulajdonképpen ugyanaz. Ha van a közeledben OBI , Praktiker, Baumax akkor bármelyikben megkapod. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó hőtükőr kategóriába tartozó termékek árait! Egyedileg kivágható Műszak. Alkalmas fűtőtest mögötti felszereléshez. A nyári hűtési terhelést több mint százalékban az ablakokon beáramló hő eredményezi, télen pedig ezzel éppen ellentétesen az ablakok túl sok hőt engednek ki, terhelve ezzel a fűtési rendszert, költségnövekedést eredményezve. A nyári problémákra hatékony megoldást jelent a legtöbb minőségi . Panel a radiátor mögött A különleges fűrészfogas kialakítás és a metallizált design eredményeként, a panel több szempontból is képes arra, hogy energiát takarítson meg és csökkentse a központi fűtés költségeit.


Tekercsben értékesítjük! Reflectix hővisszaverő fólia. Csak budapesti, budaörsi és vecsési áruházainkban kapható! Kültéri halogén hősugárzó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány