Laminált padló alátétfólia padlófűtéshez

A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítás! Az Izo-Floor Thermo alátét egyaránt alkalmas laminált padló és szalagparketta ( készparketta) alá, bármilyen padlófűtéssel ellátott úsztatott aljzatra. Kasírozott alumínium hőtükör réteggel ellátott, nagy járáskomfortot biztosító alátétfólia.


A padlófűtéshez ajánlott alátét , olyan extrudált polisztirolból készült, barázdált felületű padlóalátét, amely speciális kialakításának köszönhetően padlófűtéssel ellátott helyiségekben is alkalmazható. Miközben az alátétek összes előnyös tulajdonságával rendelkezik, a vastag . Ahogy Önnek praktikusabb! A habalátét fólia jó hőszigetelő, és „szinte” a használhatatlanságig leszigeteli a padlófűtést és évek alatt hő hatására elporladhat míg a papír élettartama akár száz években mérhető. Az iszappapír kimondottan a padlófűtésre rakott laminált.


A Diego kínálatában többféle alátét is megtalálható, hogy a helyiség és a burkolási munka körülményeihez megfelelőt választhassa ki. Padlófűtésre is a szokásos párazáró fólia kell. Alátétek és kiegészítők.


Utána a lépészajcsökkentő alátét : A cm-es átfedéssel rakott párazáró után jön a lépészajcsökkentő alátét. Csökkenti a lefelé irányuló zajokat, a felfelé, vagyis a lakásban tapasztalható lépészajt, elnyeli az aljzat apróbb egyenlőtlenségeit, és hőszigetelő . Fal és az aljzatbeton közti dilatáció. Esztrich beton (fűtő beton). Teherhordó aljzatbeton. Nagyításhoz kattints a képre!


A hőszigetelés és a rákerülő, padlófűtéssel ellátott aljzat közé - metalizált oldalával lefelé, átlapolással vagy ragasztott toldással - fektetve. Masterplast Solflex padlófűtés hővisszaverő légpárnás alátétfólia. Kiszerelés: m2-es tekercsben. Alkalmazási területe: padlófűtéssel ellátott aljzat alá fektetve az alufelület hőreflexiós képessége miatt hatékonyabbá teszi a padlófűtést, az átmelegedett aljzat hőjét a helyiség felé veri vissza.


Fontos, hogy a reflexió csak zárt, levegővel töltött légpárnákban alakul ki, ezért a fólia helyes fektetése az alufelülettel lefelé történik. Kisebb aljzat hibákat korrigálhatunk velük, száraz technológiával tudjuk az aljzatot kiegyenlíteni. A hablemezek nagy teherbírással, magas hang- és hőszigetelési tényezővel rendelkeznek. Profi Floor hangszigetelő hablemez - padlófűtéshez : Amennyiben a laminált padló vagy a parketta padlófűtés fölé kerül lehelyezésre, . XPS Thermo alátétlemez, mm vastag, kifejezetten padlófűtéshez való.


Kék színű, tekercses kivitel. Laminált padló alátét , hangtompításra szolgál. A termék csak egész csomagban rendelhető, a csomag nem bontható. Egy csomag nm-t tartal. Azt gondolom, immár néhány éve, hogy a padlófűtés része lett életünknek - semmi különös, megtanultuk, megszoktuk, csináljuk, használjuk, élvezzük, mert jó dolog.


Még szerencsénk is van, mert építész kollégáink is segítenek a tökéletes technológia kialakításában, hiszen nekik is fontos ez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése