Mm fal vezeték rögzítése

Használatuk azzal az előnnyel is jár, hogy a vezetékek vagy a gyűjtőcső a rögzítés után is kipattintható a kapocs szorítópofái alól. A nagyobb szorítókapcsok befogási átmérője egészen mm -ig terjedhet, így nem . Ha a vezetékeket szigetelőcsőbe kívánjuk behúzni, akkor a csövek rögzítésére a csőkapcsok (2) a legalkalmasabbak. A szabványos csőátmérőknek megfelelően 12-től egészen mm -es átmérőig terjedhet a befogási keresztmetszetük, tehát az adott csőhöz válasszuk a csőkapcsot. Rögzítés szempontjából kétféle van . Szerintem a Novill által említett mm fal vezeték lesz, mert ilyen egymás mellé rögzítettnek néz ki.


Akkor ez nem kontár munka az a lényeg hanem van ilyen szerelési mód. Ez csak akkor rossz ha elszaka de mivel nem húzogatjuk a kábelt a falban általában. Ezután beillesztettem a vezetéket a horonyba. Az MM fal kábelnél egymás mellett vannak az erek, emiatt laposabb, mint az MBCU, de szerencsére sehol sem lógott ki a fal síkjából. Hosszra vágtam a vezetékeket , majd még a rögzítés előtt blankoltam.


Az MM - fal vezetéket mindig falban horonyban húzták a felálló részek voltak szabadon. MM falvezeték védőcső nélkül, közvetlenül a vakolatba helyezhető. A lakásokban a kábelnek nevezett vezetékeket nem szerelik védőcsőbe. Ezek külső burkoló köpenye nélkül is kellő védelmet nyújt. Rendszerint több erűek, melyeket érszigetelés vesz körül, és övszigetelés fog össze, kívül pedig külön műanyag burkolat . Az elővigyázatlanság, a rend- szertelen össze-vissza fektetett vezeték beláthatatlan követ- kezményekkel járhat.


A csővezetékeket a nyersfal síkja alá, kissé süllyesztve, a falhoronyba fektetjük, és gipsszel rögzítjük szükség szerinti (50cm) távolsá- gokban. Bruttó ár: 15Ft Nettó ár: 12Ft. Felépítése: tömör Cu vagy Al-vezető, PVC-érszigetelés, PVC-kitöltő köpeny, PVC külső köpeny.


Felhasználási terület: épületek erősáramú berendezéseihez vakolat alá, védőcső nélkül rögzített beépítéssel. Alkalmazhatósága minden. Vízszintes nyomvonalszakaszon a kábelszerű vezetékek terített, rögzítés nélküli szerelése.


Ezeknél a falra porcelán szigetelők voltak rögzítve (szigetelőre tekerve) és minden szigetelt vezeték külön volt vezetve. Ebben a korszakban jelentek meg az MM fal vezetékek alumínium érrel és dupla szigeteléssel. Ahol MM fal vezetékkel végezték a villanyszerelést ott nincsen lehetőség a vezetékek áthúzására. Szállítási idő: 4-munkanap.


Kábelek vezetéséhez falon, plafonon és galérián. MMCu 3xmmMMFal kábel falba helyezh. Típus: PVC köpenyes vezeték rögzített elhelyezésre Környezeti hőmérséklet: rögzített elhelyezésnél.


Es fehlt: rögzítése MM Fal vezeték - FittingBolt fittingbolt. MM-Fal-vezetek-termekek-643. A vezeték tekercsben, vagy 5m,10m,1.


Info: A termék terjedelme miatt 5fm feletti vásárlás esetén nagycsomagnak minősül! Rendszerünk egy féle termékből való nagyobb rendelés esetén számolja a magasabb szállítási díjat, de több cikk .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése