Szilvavölgy lakópark eladó lakások

A éve működő Kalevala Építőipari Kft. Tekintse meg alább a hasonló ingatlanok listáját, vagy használja oldalunk keresőjét és böngésszen az aktív ingatlankínálatunkban. A nappali,elöszoba és a szoba parkettával burkolt,a többi helység . Teremtse meg velünk otthonát. További referenciáink: reference. Belső körút lakásos társasház.


A megyeszékhelyen belül elsősorban társasházak építésével és értékesítésével foglalkozik a cég. Lakópark részletes adatok. Szilvavölgy lakópark építését. Szabad lakások száma:.


Lakások négyzetméter árai:. A kiváló elrendezéssel bíró, modern konyhával , igényes fürdőszobával felszerelt ingatlan magas minőségű anyagokból készült. MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA 38. Kalevala Kft új fényképet töltött fel ebbe az albumba: „Elkészült lakásaink”. Huszárok útján garázsok, valamint a . Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


A hivatkozott ingatlan nem található a rendszerben! Eladóvá vát egy csodaszép 70nm-es,1. Nyíregyháza eladó kiadó ingatlan. Magas kategóriáju gépekkel, és külön álló napfényes. Az ingatlan leírása Új építésű lakás Tatabányán 1. Gerecse lakóparkban a kormányhivatal mellett 1lakásos, igényes kivitelezésű, akadálymentesített szintes, alacsony fenntartású épületegyüttesben új építésű lakások eladók ! A lakásokhoz teremgarázs beálló . Törzs utcán Kelet-Nyugat fekvésű jó állapotban lévő, emeletes társasház 3. Nyírbogdány központjában eladó 1nm-es családi ház 9nm-es telken Nyírbogdány központjában el.


Ingatlanosok kérem ne keressenek! Az amerikai konyhás nappaliból lehet kilépni a nm-es teraszra, külön nyíló hálószoba, . JÓSAVÁROSBAN SZOBÁS LAKÁS EL. Szint: Háló: Fürdő: 1. Vidd el még MA áron alul!


Mihamarbb eladnám költözés miatt alig, egyéb lakásfelszerelés.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése