Trapézlemez akció budapest

Trapézlemez , szendvicspanel, 1. Kerítés trapézlemez méretre gyártva, 1. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció ! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető!


Saját gyártású BONA cserepeslemezre . Minőségi MAGYAR trapézlemez közvetlenül a gyártótól! Elérhető árak, év garancia, országos kiszállítás. Element trapézlemezek egyedi méretre gyártva. A könnyűszerkezetes építkezés alapeleme a trapézlemez , ami egy rendkívül ellenálló, bevonattal ellátott horganyzott festett acéllemez. Felhasználási lehetőségei változatosak.


Telephelyünk mellett budapesti bemutatótermünkben is megtekintheti termékeinket a Késmárk út 8-szám alatt. A megrendelt termékek itt is . Méretre gyártás igény szerint hosszméretben! Szereléssel és szállítással együtt. Vásárolja meg trapézlemezét cserepeslemezét közvetlenül a gyártótól!


Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. A fenti AKCIÓS termékeink kizárólag a Metal-Sheet Kft. Ezáltal roppant tartós és esztétikus tető és egyéb felületet lehet készíteni. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.


Elkezdtük szinuszhullámos . Kérjük engedélyezze a gépén a sütik elhelyezését, melyek az oldal használatát könnyítik meg! Cserepeslemez, trapézlemez és klippanel forgalmazása rendkívül kedvező áron. A 4mm színes 13-as trapézlemez , 20-as trapézlemez tavasszal a folyamatos kereslet miatt májusra elfogyott a Metál-Sheet Kft. Azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel újra kapható az akciós vékony színes trapézlemez. Kiváló minőség, megfizethető ár.


Termékünk az alábbi áruházakban érhető el. Országos trapézlemez akció kiszállítással. Budapest Bécsi út: db.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése