Porotherm a12 áthidaló

Nyílásáthidalások kialakítására alkalmas, kerámiaköpenyes előfeszített vasbeton áthidaló. POROTHERM A-áthidaló. AZ ÁTHIDALÓ MŰSZAKI ADATAI. Nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas, kerámia burkolatú elem.


Méretek: 5x28xlcm. Porotherm téglák, falazóelemek, áthidalók széles választékban. Kerámia alapú áthidaló és födémrendszer. Hagyományos technológiával falazható termékek.


Ennek a hosszúsága is 1cm-től 3cm-ig centiméterenként változik. A hosszúsággal arányosan változik a falköz nyílásmérete és az áthidaló tömege is. Alkalmazási előnyei: könnyen mozgatható, jól vakolható égetett kerámia felületet biztosít.


A 12cm széles és 5cm magas elemek folyómétere 14kg. Az áthidaló szerkezetet külső falban hőtech- nikailag méretezni kell. AD beton áthidaló , 9 11 102 . Az alátámasztó állványzatot még az áthidalók elhelyezése előtt el kell készíteni. Az áthi- dalókat m-es nyílásméretig középen egy helyen kell alátámasztani, m-nél nagyobb nyílás esetén két alátámasztás szükséges.


Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH. Jellemzői: Hosszúsága 1cm-től 3cm-ig centiméterenként változik. A termékek árairól érdeklődjön vevőszolgálatunkon.


A hosszúság függvényében természetesen arányosan változik a falköz nyílásméret és a termék . Vízszintes teherhordó szerkezetek. Wienerberger Téglaipari zRt. A porothermnek van az elemmagas meg a sima nyílás áthidalója.


Az Ahátrányait és a kivitelezéskor elkövethető hibákban látom, de ezek is csak olyanok mint minden szerkezetnél: ha nem tartják be a műszaki . Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Ytong teherhordó áthidaló , Ptá. Mátratherm MDA megjegyzés. Ezek az áthidalók csak az áthidalás húzott övét biztosítják, a nyomott öv kialakítására fokozottan ügyelni kell, az alkalmazási útmutatók javaslatait betartva! Távtartó betonacélhoz műanyag kapcsos ASK 15.


Népszerűségét kis súlya, egyszerű beemelhe- tősége adja. Az A--es áthidaló segítségével - m szélességű nyílások fedhetők . A szállítás és daruzás Pilisvörösvár és km-es körzetében raklap megrendelés esetén ingyenes! Profi HG hanggátló tégla.


Az „ A-”-es áthidaló beépí-. Leier MDA áthidaló 12x5x75- 3cm-ig.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése