Prefa ral színek

Wunschfarben können hergestellt werden. A PREFA új, TERMÉSZETES SZínEI. A TETŐ ÖSSZHAnGBAn ÁLL AZ Ön ELkÉPZELÉSEIVEL ÉS IGÉnYEIVEL.


A standard színek rendkívül széles választékával a PREFA mindig is ügyelt a tető és a homlokzat egyedülálló sokszínűségére és a folyamatos fejlesztésekre. Az új színválasz- ték megalkotásánál a természetet . Színes alumínium ereszcsatorna-rendszer. Az ereszcsatorna-rendszer elemeihez és a szín kiválasztásához segítséget az árlista alatt talál. Prefa termékeket nem tartunk raktárkészleten, csak megrendelés esetén áll módunkba beszerezni.


Beszerzési és szállítási ideje kb . A tíz alapszín és a tetszőleges egyedi színek ( RAL - és NCS- rendszerszínek ) széles választéka gyakorlatilag minden megjelenítési változatot lehetővé tesz. Az árnyalatok összehangolásától a kontrasztszínekkel való érdekes építészeti hangsúlyokig – minden lehetséges. Prefa Ereszcsatorna A ereszcsatornák színes . PREFA négyszögszelvényű csatorna tartóelem Hajlítás- és tekerés biztos alumínium ötvözetből. Prefa négyszögszelvényű lefolyócső alumínium ötvözetből porszórt kivitelben.


A kemény gyakorlati tesztekben hosszú évek után is ellátja funkcióját és szép marad. Natúr alu színben raktárról elvihető , standard színek esetében az éppen aktuális gyártástól függ a szállítási határidő. Legyen szó bitumenes zsindelyekről, pala- és cementlapokról vagy agyag-, illetve betoncserepes tetőfedő anyagról, a PREFA alumíniumszalagok és - lemezek gondoskodnak az igényes megjelenésről és harmonikusan alkalmazhatók szín az színben megoldással vagy kontraszt színekkel. Csak m-es hosszban érhető el. Kérjük, rendelésnél jelölje meg, hogy külső- vagy belső szögletet szeretne!


Egyedi szögletre kérjen ajánlatot! Szállítási határidő: munkanap. Tájékozódjon egyedi gyártásunkról a 30. RAL , vagy NCS szerinti egyedi színek áráról érdeklődjön kollégáinknál! Az árlistában szereplő színek eltérhetnek a valóságtól.


Az alap szerves bevonat µm vastag. A felület egyöntetű, sima: fényes vagy metál. Széles körben felhasználható anyag.


Igen gazdag, az univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése