Főiskolai szakok levelezőn

Alapképzés, Osztatlan képzés. Felsőoktatási szakképzés, Mesterképzés. Kérjük válasszon, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola. Kodolányi János Főiskola - Nappali, levelező , vagy távoktatás? Levelező tagozaton a hallgató tulajdonképpen önállóan tanul: a főiskola ellátja tananyagokkal, konzultációs órákat és vizsgázási lehetőséget biztosít neki.


A konzultációs órákat és a vizsgaidőpontokat szombati napokra szervezzük, ilyenkor reggel 9-től egy perces ebédszünettel délután óráig tartunk . Ennek megjelenéséig az ELTE GTI oldalán olvashatsz az induló alap- és mesterképzésekről. Diplomások részére meghirdetett képzések. Weiter zu Levelező képzés - A Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési Központja a kilencezer nappali tagozatos egyetemi, főiskolai hallgató mellett több mint hatezer fiatalnak biztosít a középfokú végzettségre épülő, a munkaerőpiac igényeihez rugalmasan igazodó képzési formát.


A Győrben választható képzések . A győztes a keresztfélévi jelentkezési időszakban a Pető András Főiskola pedagógia szakja, melyért 1ezer forintot kérnek. A levelező képzés a hatvanas évek végén ugyancsak veszített népszerűségéből, a hetvenes évek elején azonban új lendületet vett, az egységes főiskolai rendszer kiépítését követően a levelezős hallgatók aránya az évtized közepére a felsőoktatási tanulólétszám egyharmadáig emelkedett. Képzési terület: műszaki. Az alapképzési szakon szerezhető végzettségi szint és a szakképzettség oklevélben szereplő megjelölése: - végzettségi szint: alap- ( baccalaureus, bachelor, rövidítve: BSc-) fokozat - szakképzettség: környezetmérnök. Siófok, matematika és fizika v. Január 18- án, 19-én, 20-án, csütörtökön, pénteken és szombaton várja látogatóit a 18.


EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar. Választó: minden nappali, levelező és kollégista hallgató.


A feltöltött konzultációs rendek a legfrissebb módosításokat tartalmazzák. Az ütközések elkerülése érdekében az Intézetek, tanszékek változtathatnak a kialakított órarendeken, ezért kérjük szíveskedjenek ellenőrizni a konzultációk előtt! Műszaki Földtudományi Kar. Anyagmérnöki (angol nyelven is). Gépészmérnöki és Informatikai Kar.


Fõiskolai szintû alapképzési szakok. Bartók Béla Zenemûvészeti Intézet. Gazdálkodási szak - fõiskolai szintû levelezõ képzés. Az Eszterházy Károly Egyetem által. L – levelező munkarend szerinti képzés.


T – távoktatás „Finanszírozási forma oszlop. FLK: felsőoktatási szakképzés, levelező , önköltséges. ATK: alapképzés, távoktatás, önköltséges n. Az oklevélben szereplő szakképzett-ség megnevezése.


Szak -indítási engedély éve.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése