Héra színskála

Kiváló fedőképességű környezetkímélő falfesték. MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB? Igényes megjelenésű belső falfelületek festéke. A régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton kell eltávolítani. Az esetleges vakolathibákat . Ideális megoldás lehet például gyerekszobába.


A színek monitoron más árnyalatot mutathatnak, tekintse meg őket üzletünkben, ahol szakmai segítséget is nyújtunk Önnek, a legjobb választáshoz. Héra termékek színpalettája. HÉRA színkatalógus (letölthető). A képeken szereplő színek illusztrációk, . LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK: Hígíthatóság: Maximum vízzel az első rétegnél. Szobafestő, mázoló, tapétázó mester.


Nyitólap Galéria Színskála Kapcsolat. Reset Filters Reset Finish Filters Reset Surface Type Filters Reset Room Type Filters. Otthonodat megújítaná de nem tudod pontosan, hogyan is kezdj neki vagy milyen terméket válassz? Több árnyalat is tetszik, de a színkombinációkban nem vagy biztos?


Beltéri Fehér festékek festékanyagok webáruháza. Dulux fal festék szinek ára. Alkalmazási terület: vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére.


Tulajdonságok: kiváló fedőképességű, fehér vagy színes, matt belső falfesték. Alapfelület előkészítése: a festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően lapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani . Rendezéshez kattintson a címkékre! Platinum falfesték diszperziós beltéri komló l. Szállítási idő: azonnal.


A megadott ár db termékre vonatkozik! Válassza ki a kívánt képet! A nagyítóval megnézhet egy előnézetet. Az előnézet bezárása után kattintson a képre a festhető változatért. A kép alatti színpalettáról válassza ki a kívánt színt, majd kattinson a festeni kívánt felületre.


Száradási idő C°-on: óra Átfesthetőség C°-on: óra, Rendelj könnyen festéket!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése