Mediterrán cserepeslemez

Lindab Topline Roca egyedi kőzúzalékos bevonattal ellátott cserepeslemez. Az egyik legújabb típusú tetőfedés több. Alakjának és fedési technológiájának köszönhetően a környezeti hatásokkal (szél, eső, hó) szemben ellenálló, kis önsúlyú, gyors kivitelezésű és látványban nagyszerűen idézi a mediterrán tetők világát.


Ha építkezünk, jön a kérdés, hogy hagyományos, mediterrán , klasszikus vagy esetleg modern stílus? Ha ez eldőlt, akkor még mindig nyitott a kérdés, hogy . Texturált mediterrán cseréphatású.

PRINTECH eljárással felületkezelt cserepeslemezünk, egyelőre Terracotta színben. LINDAB Topline Roca - RUSTICA kőzúzalékos cserepeslemez alapcserép A RUSTICA típus hagyományos és mediterrán megjelenést nyújt. A kiselemes és kőzuzalékos felületnek . Látványában nagyszerű- en idézi a mediterrán tetők világát, ennek köszönhetően jól tud illeszkedni egy hagyományőrző városi látképbe, nagyszerű választás új építésű házak- hoz, jó és igazán esztétikus megoldás felújításokhoz, főleg ott ahol a szerke- zetet már nem tudjuk megerősíteni. A Lindab Roca cserepek előnyei:. Korszerű lemezfedéshez Lindab cserepeslemez , LPA, LPA Classic, LPA Nova típusok kereskedelme akciós áron.


Van, aki a modernebb színkompozíciókat kedveli, vannak a mediterrán stílus szerelmesei, és persze azok, akik a hagyományos megoldások hívei. Annak érdekében, hogy mindenki a maga ízlésének megfelelő módon alakíthassa ki a tetőt, a Lindab kétféle bevonattal és különböző színben gyártja . Segítségével igazi mediterrán hangulat varázsolható, akár tetőre, akár kerítésre.

Tökéletes választás lehet falburkolatnak, virágosládának. A Terracotta lemezből készült cserepeslemezek segítségével igazán egyedivé teheti családi házát. Mediterrán megjelenésű különleges tetőprofil kőzúzalékos bevonattal és egyedi színezéssel. A különleges színbevonatát két harmonikus szín rusztikus összevegyítésének köszönheti.


Hagyományos és mediterrán megjelenést nyújtó kőzúzalékos cserepeslemez , amely például rusztikus vörös színben a hazai hagyományos hódfarkú tetők látványát idézi. Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedeznek, és nem törnek. Fiatalos, vidám színével megfogja a tekintetet. Európai Únios támogatások . Az LPA Scandic modern, mediterrán stílusú cserépformájával és speciális, rejtett rögzítési technológiával nyújt esztétikus megjelenést és egyszerű, gyors szerelést.


A cserepeslemez ellenáll a jégverésnek, csekély súlya miatt egyszerű vele a tetőfedés, centiméterenként elhelyezett tetőlécre önmetsző csavarral gyorsan rögzíthető. Hódfarkú cserepeslemez mintázata a hagyományos cseréptető, a szinuszos cserepeslemez mintázata a mediterrán jellegű tető látszatát . A legújabb típusú, kőzúzalékszemcse bevonatos, alucink réteggel védett acéllemezből készülő Lindab Roca cserepeslemezek a hagyományos, természetes tetőfedés tökéletes mását adják, látványban a mediterrán. Cserépfedés kontra fémlemezfedés. A családi ház első skicceinek rajzolásánál eldől, hogy az adott szerkezethez milyen tetőfedési mód illik.


A mostani bejegyzésünk abban segít, hogy ez a döntés tudatos legyen!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése