Moziszoba

Moziszoba tervezés, építés és kivitelezés. A házimozi kifejezés sajnos mára hitelét vesztette, kiürült üres fogalommá vált – hála a nagy bevásárlóközpontokban kapható olcsó, dobozos termékeknek. Nekünk feltett szándékunk, hogy minőségi eszközök segítségével színvonalas audiovizuális élményt adjunk. Nézd meg mi lett egy hétköznap lakótelei lakás nagyszobájából!


Elkészült egy új moziszoba építése!

Nemrégiben véget ért egy általunk tervezett és beüzemelt házimozi hangrendszer telepítése, melynek eredményét, részleteit a büszke tulajdonosnak köszönhetően most fotókon is megmutathatjuk Önöknek! Ahogy ígértem összegyűjtöttem néhány moziszobát, illetve én is terveztem. Manapság kevés szabadidőnk van moziba járni, illetve a. Házimozi Stúdió moziszoba. Kattints a képre a galériáért!


Elkülönített moziszobát akart, ami funkcionális, csak filmnézésre szolgáló . Ott kezdődik ezek sora, hogy tévével szinte lehetetlen megteremteni a remélt ? A mozik hangulatát otthonában!

Jöjjön el hozzánk, tekintse meg egyedülálló bemutató moziszobáinkat, és álmodjuk meg együtt az. Az ügyféllel való kapcsolatfelvétel és konzultáció felelőse, valamint a bútorok, audiovizuális megoldások, eszközök,. Még kevesen gondolnak olyan, otthon megépített moziszobákra, melyekben szó- szerinti mozi-élményben lehet részük a nap bármely órájában, az éppen . Egyedi házimozi felsőfokon. Sokak vágya az igazi mozi hangulatát idéző otthoni moziszoba , ám a kielégítő megvalósításhoz szakértő segítségre van szükség.


Az igények pontos felméréséhez, és az anyagi lehetőségeknek megfelelő technikai eszközök kiválasztásához a tapasztalat és a gyártók kínálatának . Konzol-Doktor Optipuff További partnereink. Intelligens ház moziszoba , ha szeretnéd okos otthonodba vinni a házi mozi élményét számos intelligens mozi funkciót biztosítanak az intelligens házak. Minden vezérelhető okostelefonról, a kép, a vászon, a hangerő, de még az automatizált, elektronikus árnyékoló rendszer is, hogy fényes nappal is el lehessen sötétíteni a helyiséget.


A fa dekor falban rejtettük el a gépházat, a baloldali frontsugárzó mögött bújkál a rack-szekrény. Technikai, elektronikai eszközök. Ablak – szellőzés végett! Jó akusztika – visszhang csillapítás. Jó filmek és jó társaság.


Ha nem szeretnénk egyedül nekivágni, a kialakításra már szakembereket is lehet találni. A szabadtéri lounge zóna tökéletes pihenő- és közösségi hely a megemelt terasz felületbe süllyesztett kanapékkal, raklapokból kialakított asztallal, kandallóval, vetítővászonnal a mozizáshoz, a napsugarakat megszűrő üvegtetővel.

Nappali a kertben - kényelmes, multifunkcionális társalgó és moziszoba egy nagyvárosi . Medence-Szauna- Mozi szoba - Boros pince! KispromoÍgy alakítsd ki a tökéletes házimozizós szobát otthonodban! Promóció alapelem, ami nélkül nincs jó hőszigetelés.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése