Puzzle 2000 darabos

Raktáron, azonnal szállítható. A megrendelt játékot BUDAPESTEN másnap díjmentesen átveheti. Vidékre órán belül szállítunk! Nálunk gyerekjáték a vásárlás!


Ravensburger a világ piacvezető puzzle márkája. Válogatott képanyagával és kiváló minőségével biztosan nem fog csalódást okozni Neked sem. Nem csak gyermekek, hanem felnőttek számára is remek időtöltő szórakozás.


Illeszd össze a puzzle darabokat és gyönyörködj a virágokat, gyümölcsöket. A puzzle az egyik legnépszerűbb játék, kicsik és nagyok . A kirakóshoz jár egy puzzle ragasztó is, . Rakd ki a naplementében tündöklő San Francisco látképét! Az ajánlott érték 1DPI, a felbontás megegyezik a puzzle méretével (jó minőségű kép). Javasoljuk, hogy világos, élénk, színes képet használjon, ne olyan sötét tónusú képet, amelyen a nyomtatott terület. A panoráma puzzle -k jellegzetessége, hogy kissé nyújtott téglalap alakúak, ennél fogva nagyobb méretűek.


Segítünk megtalálni a gyermeked egyéniségéhez passzoló, maradandó élményeket hagyó játékot! Mindezt varázslatos, manók lakta vidám környezetben. A termék bontatlan,, egyéb játék.


Legnépszerűbb puzzle és kirakós óriási választékban készletről garantáltan munkanapos szállítással! Játékshop játékbolt a piacvezető játék webáruház ahol gyerekjáték a vásárlás! Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal!


Ancient RomeRome Italy Jigsaw Puzzles Cartoon Images . TeilchenSpielzeugRätselPsAmsterdamColor SplashFahrradWeiße JungsMarken. Milán en blanco y negro - Puzzle de Clementoni. Encuentra este Pin y muchos más en Paisajes, de puzzlemanianet. Hagyományos puzzle - Puzzle, kirakó - Játék.


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! A dobozos üdítők kirakása igazi kihívás a legügyesebbeknek is! Az ilyen képet sárgás lápafénynél kirakni a meló.


HU bővülő termékpalettát kínál felnőtt puzzle játékok terén. Ravernsburger és Piatnik, akciós áron, akár azonnal, raktárról!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése