Tetőlétra rögzítése

Biztonsági tetőhorog, amely egyéni védőfelszerelés és tetőlétra rögzítésére szolgál. Időjárásálló, színezett kivitelben készül, a fedésbe tartósan beépül. Nemcsak építkezés során hasznos, a tető és a tetőre szerelt egyéb berendezések, (például klíma, kollektor) karbantartási munkái is biztonságban elvégezhetők . Tetőlétra biztonsági kampók. Minden általános tetőadottsághoz megfelel.


Szett: két univerzális 15°-tól 60°-ig állítható dobogótartó. A biztonsági tetőkampók (tetőhorgok) a tetőlétra beakasztására és a leesés elleni biztosítókötél rögzítésére szolgálnak. Felszerelésükre minimum 200xmm-es fenyődeszka szükséges, amit két tetőléc közé rögzítenek 6–db horganyzott szeggel.


A tetőgerinc- rögzítő kampó a tetőlétrák tetőkampó nélküli biztonságos rögzítését teszi lehetővé. Segítségével a tetőlétra gyorsan és szerszám nélkül elhelyezhető. Teherelosztó faalátéttel a tetőcserepek megóvása érdekében. A nagy, légtömlős kerék (Ř 2mm) könnyű mozgatást tesz lehetővé a tetőcserepeken.


Munkamagasság: m - m. Négyrészes szabvány, melyben két szint közötti rögzített megközelítési megoldásra nyújt választási lehetőséget, úgy mint dobogó, közlekedő, lépcső, lépcsős létra korláttal valamint rögzített létra. Ez az újfajta megoldás a ferde tetőn való közlekedésre szolgál. A tetőlétrát ideiglenesen használjuk, a fix tetőjárdák helyett ha erre van lehetőség.


A tetőlétra segít nekünk az eresztől egészen a kéményhez való eljutásban. Nagyításhoz kattints a képre! A megfelelő vízzárást a Snökly hóvágó elem és a tetőfedő lemez közé elhelyezett EPDM alátéttel kell biztosítani. A hóvágók kiosztására nincsen szabványos vagy hatósági előírás, java-. Tetőkön végzett szerelési munkákhoz.


Ezek után már csak a méretre vágott fokelemek beillesztése és rögzítése van hátra. Egyetlen létra készítéséhez, összeragasztásához nem érdemes sem sablont készíteni, sem nagyméretű pillanatszorítót vásárolni, ehelyett a kisebb pillanatszorítót célszerű kötélhurokkal kiegészíteni. A legnagyobb figyelmet igénylő feladat . Ezáltal a tető és a tetőre szerelt egyéb berendezések, (például klíma, kollektor) karbantartási munkái is biztonságban elvégezhetők.


A termék megfelel az EN 517 . Egyéni védőfelszerelés és tetőlétra rögzítésére szolgál. Vagyis, ha mondjuk egy vihar után a tetőn lenne dolgunk – például klíma vagy az antennák miatt –, biztonságosan mozoghatunk a tetőn ehhez rögzítve az egyéni védőeszközeinket. Optimális állásbiztonság extra széles gerenda és két merev összekötő által. A szétcsúszást megakadályozzák az erős perlon gurtnik. Vezetőprofilok rögzítése létraszárat körülölelő konstrukcióval.


Biztonságos szerelési- és karbantartási munkálatokhoz a tetőn, rögzítőkampó használata nélkül. Tetőgerincen gurítható rögzítőkampó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése