Színes alumínium ereszcsatorna árak

Antracit, Barna, Fehér, Téglavörös, Tűzbarna. Belsőperemes alumínium ereszcsatorna és tartozékai. A szín kiválasztásához segítséget a termékleírásban talál!


A színes alumínium ereszcsatorna -rendszer tartóelemei ( csatornatartó és lefolyócsőbilincs) színterezett acélból készülnek! Az ereszcsatorna -rendszer elemeihez és a szín kiválasztásához segítséget az árlista alatt talál. Prefa termékeket nem tartunk raktárkészleten, csak megrendelés esetén áll módunkba beszerezni. Beszerzési és szállítási ideje kb . TRIFA színes - aluminium.


Kitűnő minőségének köszönhetően rendkívül sokrétűen felhasználhatók az építőipar egész területén. A lemezekből korcolt fémlemezfedések, . Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Színes Alumínium árlista. Az árak a -os ÁFA-t tartalmazzák. CSATORNATARTÓ , LEFOLYÓBILINCS.


Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak , szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. Webáruházunkat folyamatosan bővítjük, de idáig sajnos még nem jutottunk el. Kérem adja meg telefonos elérhetőségét, amin visszahívhatjuk Önt a Aluminium ereszcsatorna termékcsoport termékeivel kapcsolatban! Kiterített szélesség: 2mm, 3mm.


Megnevezés: Csatorna , egyoldalon végzáró elemmel. A 2mm - es előtetők és teraszok felszereléséhez javasolt. A 3mm - es családi házak és gazdasági épületek felszerelésére javasolt. Horganyzott csatornatartó szár nélkül . Alapanyagok, Típusok, Méretek. Változatos szín és formavilág.


Ereszcsatorna rendszerek. Anyaga, horganyzott, színes horganyzott, aluminium , színes aluminium , titáncink, és vörösréz. Az előbbi anyagokból külső és belső peremes kivitelben is forgalmazunk ereszcsatorna rendszereket.


Prefa termékek, PREFA Alu ereszcsatorna , külső peremes, 6m-es PREFA alu ereszcsatorna lefolyócső, körszelvényű. A legolcsóbb termékváltozat ára !

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány