Direktfüggesztő rögzítése

Ezeket műanyag beütődübellel vagy ha a fal anyaga megkívánja, más rögzítő eszközzel is rögzíthetjük a falra. Maximum 8mm-es legyen a rögzítési pontok távolsága. Az első rögzítési pont távolsága a saroktól 2mm lehet.


Mérjük ki a direktfüggesztők helyét. A direktfüggesztők egymástól való távolsága a CD . CD profilok (egyedi esetben fa lécváz) rögzítésére alkalmazzuk.

Használatával az eredeti szerkezet mozgásától függetlenítjük a gipszkarton burkolatot, ezzel csökken a repedések kialakulásának lehetősége. Felhasználási terület: Álmennyezetek CD vázának rögzítésére , amennyiben a födém és a mennyezeti sík között a direktfüggesztő által elérhető szerelési távolságnál, azaz cm-nél nagyobb távolságot kell hagyni. Az UD gipszkarton profilokat műanyag beütő dűbelekkel, vagy a fal anyagától függően egyéb rögzítő eszköz segítségével rögzítjük a falra.


A rögzítési pontok maximális távolsága 8mm. Kimérjük a direktfüggesztők helyét. A minősített válaszfalak, álmennyezetek, tetőterek, aknafalak és egyéb szerkezetek kivitelezéséhez kínálunk profilokat, rögzítő elemeket, csavarokat, és.


Rigips gipszkarton lapok favázra történő felerősítésére használjuk. Az álmennyezeti függesztőket mindig a teherhordó födémszerkezetnek megfelelő rögzítő eszközzel kell a födémhez kapcsolni.

Fafödém esetén a rögzítést , függőleges csatlakoztatást facsavarokkal végezzük a gerenda oldalába. Direktfüggesztő – kis függesztési magasságok esetében. Terméknév, méret, kiszerelés, db ár. UA borda L rögzítő , mm, 1db, 1Ft. Ezzel az elemmel kiegészíthető az előtétfal szilárdsága.


Ebből az elemből kettő féle típus létezik 50mm (fához) illetve 60mm cd profilhoz. Ezt az elemet rögzítjük ajánlott a függőleges elhelyezése, majd a profil, vagy a falécet két oldalról . Knauf Rigips direktfüggesztő reviziós nyílás olcsó árak. Szárazépítés álmennyezet profilok CD 6. Kiszerelések, méretek: M4xmm. Részletes termékjellemzők . A Rigips lapok rögzítése.


A piacon rendkívül sok,. A hátuljára szigetelô szivacscsíkot kell ragasztani. Váz rögzítő direkt függesztő a fatelep kínálatában. CD-vázának rögzítésére , amennyiben a szerkezettel szemben fokozott akusztikai igény nincsen és cm-nél kisebb a szerelési távolság.


Megvásárolható a Lambda webáruházban!

Méretek: 61x1mm, 61xmm. Akusztikai lengőkengyel: Az akusztikus kengyel hajlított formája révén képes elnyelni kisebb mozgásokat, rezgéseket. Akusztikus előtétfalak készítésénél, tetőterek gipszkarton . CD vázának függesztő eleme, ahol a szerelési távolság nagyobb ,mint ami direktfüggesztéssel megvalósítható.


Alkalmazási területek: LISTA.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése