Fa függönyfal

Fa rátétszerkezetű függönyfal szerkezet. A statikai terheket egy, a fa tartószerkezetre rácsavarozott könnyű alumíniumprofil adja át a fa tartószerkezetnek. A WICTEC látszóbordás függönyfal rendszer rugalmas és jól bevált megoldás a WICONA homlokzati rendszereiben. Bizonyos esetekben, esztétikai vagy statikai megfontolásokból célszerű a háttérszerkezetet acélból vagy fából elkészíteni.


WICTEC 50A, mint kiegészítő profilrendszernél lehetővé teszi az üvegezést közvetlen a tartószerkezetre.

A WICTEC- nél a háttérszerkezet tetszőlegesen választható, készülhet alumínium-, acél- vagy . A Yawal cég homlokzati függönyfal rendszereinek ajánlatában új termék jelent meg - az FA 50N A homlokzati függönyfal rendszer. A megoldás az ügyfeleink számára már ismert és megbecsült FA 50N függönyfal rendszeren alapszik. A szerkezete lehetővé teszi az épület fa vagy acél, teherhordó szerkezetéhez erősített, . Schüco függönyfalak, függönyfal rendszerek, nyílászárók. Szabadon kombinálható különböző fa vagy acél tartószerkezetekkel, és ezáltal nagy nyílású szerkezetek is létrehozhatók.


A SCHÜCO cég olyan egyedülálló moduláris alumínium függönyfal rendszereket kínál a lizénás-osztóbordás szerkezettôl az acél- ill.

A függönyfal rendszerünk változatos megoldásokat nyújt mindenféle statikus és dinamikus terhelésre. További információkat a fenti profilokkal kapcsolatban az alábbi linkeken talál angol . MC-Fire függönyfal rendszer. A függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkező, MC FIRE függönyfal. MC-Glass függönyfal rendszer.


Függönyfal változat, melyet kívülről nem látható alumínium szerkezet jellemez. MC- Passive függönyfal rendszer. Oszlop-bordás függönyfal szerkezet a MC-Wall rendszer . A tartószerkezetre szerelt hôhíd- mentes szerkezetek függönyfalként vagy üvegtetôként új attraktív alternatívákat jelenítenek meg: fino- man tagolt acél vagy természetes fa alapanyagú tartószerkezetekkel.


Kiemelten hőszigetelt acéloptikájú függönyfalrendszer. Fedezze fel a Schüco és Jansen termékeinek sokoldalúságát. HI az optimális megoldás.


Acélprofilok, alumíniumprofilok, ajtó-és ablakrendszerek és még sok minden! Es fehlt: fa Függönyfal, alumínium portál, üvegtető - nyilaszaro. Az AOT (Add to timber) függönyfalak esetében a hőhídmentes alumínium portál szerkezet egy a belső oldali látszó felületre rögzített magas minőségű fa merevítő vázzal vértezik fel.

HI (High Isolation) rendszerek a hőszigetelés új mérföldkövein nyugszanak. A kiemelten hőszigetelt függönyfalrendszerek innovatív hőszigetelési technikája szavatolja az EnEV, . Egyedi kialakítású télikert, medencefedés, kupola, védőtető, szélfogó, átrium tervezése, kivitelezése fa , alumínium, műanyag szerkezetből. A REHAU függönyfal -rendszerek ideális kiegészítést jelentenek a REHAU nyílászáró-kínálata mellett nagy felületű üvegezések kialakításához. Egyszintes üvegezések, többszintes függönyfalak, törtvonalú kialakítások, lépcsőházi homlokzatok vagy döntött felületek is megvalósíthatók a REHAU .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése