Könnyűgerenda

Nagy teherbírásuknak köszönhetően kiválóan alkalmazhatók ipari épületek és csarnokok építésénél. Csekély súlyuknak, a széles szelvényméret választéknak, a tetszőleges hossznak és a rövid gyártási határidőnek köszönhetően könnyűgerenda választékunk megfelel a kor igényeinek és elvárásainak egyaránt. A Z és C szelemenek alapanyagai a könnyűszerkezetes építkezéseknek. A termék keresztmetszeti méretei . Szelemen vagy más néven könnyű gerenda , igény szerint hosszméretere gyártva ! Z és C szelemenek nagy méretválasztékban, igény szerinti méretre darabolással. C - Z profilok gyártása rövid határidőre!


A szelemen, vagyis acél könnyűgerenda olyan teherhordó elem, amely a főtartókon vagy a falváz tartókon lát el egy másodlagos teherhordó szerepet. Szerepét tekintve leginkább a tetőléchez hasonlítható. Horganyzott, nagy szilárdságú acélból készül, így kis önsúllyal rendelkezik, ezzel párhuzamosan . Az Árak NETTÓ gyártelepi árak.


A C és Z szelemenek alapanyagai a könnyűszerkezetes építkezésnek. Felhasználhatóak: másodlagos teherhordó szerkezet, szelemenrendszer csarnokok építésénél, tetőszelemeneknek, oldalszelemeneknek, belső elválasztó szerkezet kialakításhoz. Rövid gyártási határidő!


A Polmetal termékek a nemzetközi piacon jól ismert, kiváló minőségű termékek, melyeket Magyarországon több éve gyártanak, és forgalmaznak. Valamennyi termék rendelkezik ÉMI minősítéssel. Szaktanácsadással segítjük. Cégünk legújabb termékei az új, automatizált hengersorunkon gyártott Z és C profilok.


Metal-Sheet Acél épületelem C és Z acél könnyűgerenda (Szelemen) - A Metal- Sheet Kft. C, Z profilok, tűzi horganyzott acéllemezek görgősoros hidegalakításával készülnek. Homeinfo - Előnyben a könnyedség.


A hidegen alakításos gyártástechnológiával vékony acéllemezből előállított Z, C és U szelvények az acél tartószerkezeti elemeknek egy speciális csoportját jelentik. Könnyűgerendák és trapézlemezek. A tűzihorganyzott alapanyagnak köszönhetően további felületvédelem nélkül is kiválóan ellenáll a korróziós hatásoknak. Leginkább tetőhöz és falhoz szelemenként használják.


A nagyszilárdságú acél anyag és az . Szelvénykialakítása különböző fülméretű, így egymásba forgatva külön toldó nélkül toldhatók. A Z profil gyártását a megrendelést követően akár azonnal, legfeljebb 2-napon belül vállaljuk. A „Z”, „C” és „Σ” -szelvények hidegen hengerelt tüzihorganyzott acéllemezből készülnek , S3GD minőségben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése