Polikarbonát gyártás

Egyetlen komoly polikarbonát gyártó cég sem ajánlja hosszú távon a 10mm-es lemezek 70cm-nél nagyobb fesztávval történő szerelését teljes lemezhossznál! Az alátámasztás mindig a beépítési hossz (leejtési hossz) függvénye! Az általunk forgalmazott 10mm-es lemezeket akár 105cm-kénti alátámasztással is be lehet . Polygal Plastics Industries Ltd.


Könnyített szerkezetének és az oldali UV-védelemnek köszönhetően a legjobb árú polikarbonát lemezünk.

Alátámasztási igény: max. Polikarbonát panel Design Composite. Kisebb teraszok, előtetők, fedések, . UV védelemel ellátott LEXAN üregkamrás polikarbonát lemezeket, továbbá kopolit üveg kiváltására átlátszó LEXAN paneleket, zajvédő falakhoz. Rugalmas műanyag alkatrészek gyártása szilikonból és poliuretán gyantából a gépipar és járműipar részére. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően szinte minden üregkamrás polikarbonát gyártó év garanciát vállal termékeire.


Előnye az üveggel szemben a hideg hajlíthatósága, hőszigetelése, „törhetetlensége”, a súlya és nem utolsó sorban az ára.

Az üregkamrás polikarbonát lemezek legfőbb felhasználási területe: előtető,. Számtalan szín közül választható, vastagsága 6-mm, könnyű és merev táblás anyag. Magas minőségben UV-álló festékkel, egy vagy két oldalon, akár fehér alányomással is digitálisan . A szigorú gyártási minőségi követelményeknek köszönhetően élettartama magas, a gyártó EVONIK cég év időjárás-állósági garanciát vállal ezen termékekre.


Exkluzív, egyedi tervezésű előtetőink . Műanyag kereskedelem, plexi, polikarbonát , pvc lemezek raktárról, közvetlenül a forgalmazótól, egyedi méretekben is. Cégünk műanyag ipari termékek forgalmazásával és igény szerinti kialakításával foglalkozik. Csabala plexi Mert ez műanyag!


Győr Mészáros Lőrinc út 8. Főbb tevékenységünk az építőipari műanyagokhoz, vagyis a polikarbonáthoz kapcsolódik. Tető bevilágítók-, terasz tetők-, előtetők-, télikertek szerkezetének gyártása , igény szerint fából és fémből egyaránt. A polikarbonát síklemezeket, síklapokat két nagy . Szerkezetek fedése polikarbonát lemezekkel, természetesen a teljes rendszer megtartása mellett. Ezt az eljárást a Bayer Material Science és a GE Plastics (ma: Sabic Innovative Plastics) dolgozta ki, és a BPA (Bisphenol -A) reakcióját jelenti foszgénnel (COCl2).


A gyártáskor tartalommal ellátott (ún. pre-recorded) CD felépítését tekintve az információt egy mm vastag nagytisztaságú polikarbonát korong hordozza. A Makrolon multi UV típusú üregkamrás és tömör polikarbonát lapokat a németországi Bayer AG gyártja a németországi, olaszországi és belgiumi gyáraiban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése