Tondach tetőjárda

Tetőfix, tetőjárda , kéményseprő járda, tetőkibúvó gyártása, forgalmazása. Az RLS Store Kereskedelmi Kft. Fontos feladatnak tartjuk hogy a építkezők számára egyénileg, a legkedvezőbb tulajdonságokkal rendelkező építőanyagokat tudjuk kínálni. Szolgáltatásainkat munkájukat megkönnyíteni, segíteni szeretnénk. Tondach Tangó, Tondach Csárdás, Tondach Keringő, Tondach Boleró, Tondach Venus, Tondach Twist, Tondach Csornai,tetőcserép,alapcserép,téglavörös és Hornyolt.


Tetőkiegészítők, tetőkellékek, tetőfóliák, tetőjárdák , kéményseprő járdák, tetőkibúvó, hófogók, lezárófésűk, kúpalátétek, antennakivezetők, csatornaszellőzők kereskedelme akciós áron. A tetőn folyó bádogos vagy kéményseprő munkát és a tetőn való közlekedést segítik a kéményseprőjárdák, tetőjárdák , járócserepek, korlátok. Az elemek mindenféle tetőidomhoz és.


A Tondach Tuning termékek teszik a tetőrendszert műszakilag teljessé, garantálva a biztonságot akár egy évszázadra. Telephelyünkön, üzletünkben arra törekszünk, hogy a mai vezető építőanyag gyártók termékeit megismerhessék, információkat gyűjthessenek és . Porotherm téglák és Tondach tetőcserepek. Profi szakembereink megoldják a problémát a tervezéstől a kéményseprő szakvéleményig bezárólag!


Tetőjárda építés, javítás szükséges? A tetőbiztonsági rendszert a hófogók, a tetőjárda és a tetőlépcső illetve ezek megléte esetén a tetőre való kijutást biztosító tetőkibúvó ablakok alkotják. Azzurro varia tetőjárda tüzihorganyzott.


Varia tetőjárda :270x8mm. Elemszükséglet:igény szerint. Színválszték:téglavörös,antracit,barna, tüzihorganyzott. Színválaszték: téglavörös,antracit,barna,tüzihorganyzott. A biztonsági rács a tetőn történő biztonságos közlekedéshez, munkavégzéshez szükséges.


Igény szerint sorolható, sorolásával tetőjárda is készíthető. A hozzátartozó csavarokkal a biztonsági rács- vagy lépcsőfoktartóhoz rögzítendő. Biztonságos közlekedés a tetőn a kéményseprő munkájának elvégzéséhez.


Anyag szükséglet: igény szerint. Rakat norma: darabra, db. A padlástér megvilágítását és a tetőre való kijutást szolgálja. Egyrétegű biztonsági üveggel készül. Minden tetőcseréphez alkalmazható.


Beépítése, rögzítése az ablakhoz mellékelt beépítési útmutató szerint. Alkalmazható: minden tetőcseréphez. Szükséglet: igény szerint. A pontszerű hófogókat az eresztől számított 2. A biztonságos közlekedés a tetőn pedig elképzelhetetlen ezen elemek nélkül.


TONDACH Magyarország Zrt. Tovább a részletes cégadatokhoz. Hoganyzott tetőjárda végzáró oszlop 3db. Horganyzott járórács 60cm db. Kémény és falszegély lemez.


Ft helyett kedvezmény. Akciós tető akár házhozszállítással is! Olcsó Járórács Tető Járórács rendszerek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése