Hegesztett háló kerítés

HEGESZTETT KOCKÁS DRÓTHÁLÓ - A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK. Hegesztés után horganyozva 0-mm. A Társaság bátonyterenyei gyárában készülnek többek között az építőipari síkhálók, táblás ponthegesztett vadvédelmi kerítések , valamint az általános- és ipari felhasználású hegesztett rácsok.


A folyamatos technológiai fejlesztéseknek- , valamint a felhasználás tekintetében szélesedő termékspektrumnak köszönhetően . Még akkor is, ha csak kerítésről van szó. Biztonságos kerítést szeretne? A munka nagy részét átvállaljuk Ön helyett.


A mögöttünk álló évtizedes szakmai tapasztalattal nézünk elébe az új feladatoknak. TORLAND A KERÍTÉSÉPÍTŐ ! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett háló vásárlás esetén. Az árlistában szereplő hegesztett betonháló árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. Folyamatosan és nagy tételben vásároló viszonteladóinkat kérjük, hogy regisztráljanak az oldalon, és regisztrációs nevüket küldjék meg a . BEVONATOS HEGESZTETT TEKERCSES KERÍTÉSEK.


E kerítés típusok mindegyike tartalmazza a ponthegesztés előnyeit: - stabilitást - gyors szerelést - gyors telepítést. Mindezek az előnyök eltérők lehetnek, attól függően, hogy melyik hálót és melyik oszlop rendszert választjuk. Ennek eldöntéséhez adunk segítséget az . A Casanet kisállatok tenyésztésére alkalmas ponthegesztett háló , mely a horganyzásnak köszönhetően tartós, rozsdamentes minőséget nyújt. A hálókat tekercsben szállítjuk.


Madárketrec, madárröpde: A röpde építhető kisház mellé vagy annak részeként. Nyúlketrec: Igényeknek funkciójának megfelelően és különböző . Drótfonatok, ponthegesztett hálók, táblás kerítés elemek, huzaltermékek kelet-magyarországi gyártója. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. Kerítésoszlopok és egyéb kiegészítők, valamint további huzaltermékek gyártása,.


PVC bevonatú ponthegesztett háló 1mm huzalból. Széles típusválasztékban gyártott kerítéseink ! Nagy méretválaszték, és raktárkészlet! Huzalátmérő: mm - től mm-ig. Szemméret: 1x 1mm - től 7x 5mm - ig. Használható: a feldolgozóipar minden területén, a mezőgazdaságban, . Kerítés drótháló drótfonat kerítésháló vadháló huzal tüskés betonoszlop.


Különböző méretű (huzalvastagság, lyukméret, magasság) horganyzott és műanyagos drótfonatok, vadvédelmi hálók,.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése