Bramac reviva protector antik ár

Ez a tetőcserép téglavörös színben is kapható. Az akció visszavonásig érvényes! Teljes méretű kép megtekintése. Mennyiség: A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak.


A hagyomány újjászületése. Gyermekkorunk kedves tetőformái a . Egyszerűen hosszabb az élettartama. A legnagyobb esőnek is ellenáll. Kedvező tetőcserép árak , gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás.


Rubinvörösben tetszik a legjobban? A múlt szépsége családi háza . A korszerű technológia révén újjászületnek nagyszüleink házai. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bramac protector. Mit is jelent azonban a . Reviva Lumino Plus alapcserép - Téglavörös. Kontyolt tetőknél a két élgerinc és a taréjgerinc találkozásának esztétikus és vízzáró lezárását biztosítja. Ft helyett - kedvezmény. A sík hornyolt tetõcserepek oromszegélyeinek rendszerbe illõ lezárására szolgál.


Nyeregtetõnél elhelyezhetõ szimmetrikusan vagy. Kedvelt hagyományos tetőformák, Protector felület: hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések, mohásodás, színfakulás ellen. Ingyenes házhozszállítás.


INGYENES kiszállítás az ország területére raklap felett ! FA-t tartalmazzák és darabra értendőek! Tető helyett mondd: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál.


Bramac tetőcserepek - kedvezménnyel! A mellékelt ár csak tájékoztató jellegû, a cserép mennyiségének függvényében változhat! A konkért árat a tetõ m2-ének vagy a cserép darabszámának megadásával kérje az alábbi módon: klikkantson a termék nevére és utána a kérje itt feliratra.


Hofstädter Építőipari Centrum Kft. Minden modern ház éke lehet e cserép, mely protector bevonatának köszönhetően magas minőséget és időtállóságot képvisel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése